Merhaba arkadaşlar,
KONU GNCELENDİ...
Arkadaşlar konuyu yanlış anladınız
ben vps/vds istemiyorum bunlar kapanıyor sürekli
bana esnek yapılır, fiziksel sunucuya bağımlı olmayan bir hizmet lazım
bir sunucu bozulsa başkasında hiç birşey olmamış gibi devam etmeli
şuan kullandıgım sonucu amazon aws ve bu şekilde çalışıyor
600+ gündür 1 sn bile ne perofrmsnası düştü ne kesinti oldu
bana mesaj atan yada yazan arkadaşlar haftalı aylık yada yıllık sunucu 10-15 dk bakım için kapanır diyor böyle birşey mümkün değil
ben böyle bir hizmet istemiyorum
10 tane sunucu olsa 10 nuda yansa benim sistemim aktif kalmalı
maliyetinin farkındayım, bana 1-10 bin paketler atmayın, bunlar hiç birşey
bana kesintisiz hizmet garantisi ve 0 sorun garantisi veren hizmetler sunun
özelliklerde yazıyım ona göre paketler yapın fiyat teklifi gönderin
min:
4 - 8 cpu
16 - 32 gb ram
100 - 150 ssd
5 cpanel lisans yada 5 plesk lisans
10 - 50 tb trafik
cloud güvenlik
full sunucu profesyonel destek aylık - yıllık (yazılımsal ve donanımsal profesyonel olacak)
yedekleme hizmeti
ana özellikler bunlar üstü de olabilir bu aralıklarda hangisi varsa elinizde oda olabilir
referans gösterin
şirket olsun, bir muhatap olsun
hizmet sözleşmesi yada anlaşma olsun
web sitesi olsun
İSTEDİĞİM HİZMET:
- KESİNTİSİZ WEB SİTELERİM AÇIK OLACAK 1 SN BİLE HİÇBİR ZAMAN KAPANMAMALI HİÇBİR BAHANE OLMADAN AMAZON AWS GİBİ ESNEK YAPILI VE FİZİKSEL SUNUCUYA BAĞIMLI OLMUYACAK
- Mail hizmeti sorunsuz olmalı ve spam düşmemeli
- ssh root bağlantısı olacak
- node.js, socket.io, python vb. eklentiler sorunsuz kurulu olacak yada kurabilmeliyim
- ssl isityorm joker ssl olacak (bunun içinde fiayt istiyorum) vermiyorsanız o hizmeti aldığım ssl kurulumda destek verilmeli
- yurtiçi, yurtdışı kesinlikle bağlanmama yada engelenme gibi sorunlar olmamalı, bu kesinlikle olmamalı, dünyanın heryerinden erişim sorunsuz olmalı
panellerim anlık işlem hacimler bazen çok yüksek oluyor başlarda şu dandik vps/vds hizmetlerinden almıştık yurtdışındakiler hepsi banlanmıştı yada site ulaşılamıyor oluyorlardı vpn ile giriliyordu
böyle bir problem kesinlikle olmamalı
tecrübelerimden ve yaşadıklarımdan kısa kısa yazmaya çalıştım umarım ne istediğim net anlaşılmıştır şimdi ona göre teklif ve önerilerinizi bekliyorum
lütfen vps/vds atmayın kapanan hizmetlerle hiçbir işim yok..
SAYGILARIMLA...