yusufmesci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İngilizce dilinde bir site açarak rekabetin çok olduğu kripto haber sektörüne adım attım fakat ziyaretçi sayım çok çok düşük ve Google'da crypto news yazınca 30.sayfada bile çıkmıyor websitem. SEO testlerinden ortalama 80-85 skor alıyorum, mobil uyumluluk vs iyi olsun diye paraya kıyıp themeforest'tan tema da aldım fakat bir ilerleme yok maalesef. Bu işte bir noktadan sonra yüksek rakamlı SEO çalışmalarına mı muhtaç kalınıyor, ne dersiniz? Ayrıca yazdığım makaleler de Google'da indexlense bile ilk sayfalara hiç yaklaşamıyor bile, bundan önceki websitemde yazdığım içerikler featured snippet'a bile çıkıyordu, yani sorunun yazdığım makalelerde olduğunu da düşünmüyorum. Özetle trafiğim çok az, tavsiyeleriniz nelerdir acaba bu konuda?
30. Sayfada çıkıyorsa yeni açtığınız İngilizce içerikli bir site muhteşemdir. Doğru yoldasınızdır. Orjinal içerik girmeye devamlı içerik girmeye devam edin. Site yerini bulacaktır. Backlink ve seo çalışmaları da önemli ancak şu aşamada orjinal içerik her zaman önemlidir