socidev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar Nasılsınız Hocam?
Öncelikle konu tasarımınız da bir problem görmedim. Renk uyumu ve kullanılan görseller gayet şık ve ilgi çekici. Güvenirlik açısından pembe değil de mor kullanılabilir. Pembe biraz daha işi ciddiyetsiz gösterir diye düşünüyorum. Mor biraz daha kararlı ve güven veren bir renktir. bu renk algısıdır biliyorsunuz... Diğer bir şey ise sürekli etkinlik yapmanız sizin ne iş yaptığınızın önüne geçiyor. Bunu çok sık yapıyorsunuz bu güzel bir şey fakat rahatsız edici. Ben profilinizde sizin hizmetiniz ile alakalı işler görmeyi beklerim bir müşteri bakış açısına göre... Bu durum için şu yapılabilir: Sadece 1 etkinlik konusu olur. Her hafta ay veya gün bunu belirtirsiniz. Çekiliş bitiminde açıklarsınız. Yeni bir çekiliş için konuyu tekrar editler; Konuyu yukarı taşıtabilirsiniz. Çekilişten haberleri olması için imzanıza bir link bırabilirsiniz...
Profiliniz sizin mağazanızdır, sürekli hediyeler olması işinizin ciddiyetini bozabilir diye düşünüyor ve çekilişinize katılmak istiyorum
Merhabalar, öncelikle bizler iyiyiz umarım sizlerde iyisinizdir..
Yorumlarınızı dikkate alarak tasarımsal değişimler yapılacaktır. Hediye konusuna gelecek olursak eğer, R10'a girişimiz sebebi ile R10 üyelerine yardımcı olmak adına ve adımızı duyurmak adına bu tarz çekilişler yapıyoruz.
Referanslarımızı arttırabilmek adına 7 günlük %80 indirime gittik. Referanslarımızı arttırıp R10 Konumuzu güncelleyeceğiz.