Karadagli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaw hocam avukat mavukat ne yaptin be kardesim sen e peki bnu yapan siteler nasil yapiyor herseyi ben bilememki benim bilmedigim seylerde olabilir sen herseyi ben biliyorum demissin
Ben biliyorum demedim sadece hafife almayın dedim. Hukuk bilgim var ikinci üniversiteyi bu alanda okuyorum. Daha önce bu şekilde bir site kurmayı düşündük o zamandan kalama bildiklerimde var. Ayrıca haftalık araç kiralayan biriyim sektörü genellikle biliyorum.

Bu sektörde mafyacılık oynayan çok olur, d0landırıcılık için bu işi yapanlar çok olur. En başta kendinizi hukuki olarak güvenceye almanız en doğrusu yoksa atıyorum x bir yer ile anlaştınız. A kişisi gitti depozit veya senet verdi. Arabada olan kazlar 10x örneğin müşteri aldı 10x olarak getirdi. Anlaştığınız yer müşteriye kaza yaptın diye dayattı ve depozit veya seneti vermedi. Bu konuda sizin tek alakanız aracılıkken dava açılacak taraflardan biri oluyorsunuz.

Veya en basitinden x kişisi gitti sitenizden A aracını almak istedi. Orada C aracını vermeye kalktılar. Adam vaktimi aldınız diye gitti dava açtı. Yine dava açılan taraf siz oluyorsunuz. Mesela bu olayı kurumsal firmalarda yaşayamazsınız. Gidersiniz araç olmaz, size hemen üst segment teklif edilir veya birkaç seçenek sunarlar ücretsiz olarak o araçlardan birini alırsınız.

Her şeyi geçtim yüzlerce olasılık olabilir. Müşteri bir sorun olduğunda size dönüş yapacaktır. Bu dönüşü yaptığınızda karşı tarafa yaptırım yapabiliyor olmanız gerekiyor. Bireysel olarak kurumsal harici yerlerden araç kiralarken bile %60 istemeyeceğiniz kötü bir olay olabiliyor.