İlişkimiz seneden seneye kira artışı için merhaba merhaba, 800tl ile girdim 1. yıl 1000tl oldu dedi eyvallah dedim. 2. yıl 1300 oldu dedi bende sözleşmeye %10 yazdık 1100 den 1tl fazla vermem bu sene dedim ve zorla 1100tl gönderdim öyle devam etti. Bu senede 2000 dedi sözleşmede %10 yazıyor. Benim gibi kiracı bulmuş daha ne istiyor %10 değil tüfe oranında artış yapacağım. %10 ile tüfe oranı arasındaki rakamda sadakam olsun
Hocam sizin gibi kiracım olsa ben o evi satarım ama evi olmayan birine satarım ki sizi evden çıkarmak istediğinde devlet o kişiyi haklı görüp sizi evden atsın
Dalga geçiyorsunuz resmen.
Bir kiracımız vardı 15 sene oturdu çıkarken evdeki bir çok şeyi kırmış dökmüş yaptır dediğimizde 15 senelik kirasının toplamını hesaplamış ben size ev parası kadar para ödedim diyordu. Dayak yiyecekti bizden , piyasadan 2 katı ucuza oturmuştu hep.
Neyin sadakası ? adam size hibe etmek için mi yaptı o evi ? Devletin verdiği tefe tüfe oranı bile normalden düşükken siz sadakam olsun diyorsunuz. bunu ev sahibinin yüzüne söyleyin lütfen.