project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
lafım size değil ama müşteri olarak ırgalamaz diyorsunuz . firma iptal bedelini bile gözden çıkardığına göre joker saçmalığı işletmeleri zora sokuyor. getir ve trendyol yemek çıkmasaydı "tekelleşme" devam edecekti. Milletin iliğini kuruttular. Komisyon ve vade desteği sunmadılar. getir herkesin parasını ertesin gün ödedi . işletme ayakta kalamazsa sistem nasıl devam edecek . Joker ilk etapda güzel bir şeydi . hem işletmeye reklam oluyor hem müşteri dolu dolu yiyordu . Günde 500 bin sipariş döndürüp jokerle işletmenin boğazını sıkarsan işletmede farklı uygulamalara kaçar . Joker çıkartmak en son "zorunluydu" işletmeler istemeye istemeye çıkarmak zorundaydı . Yani jokerin belli bir kısmını karşılasa koskaca yemek sepeti hiç bir şey olmaz. Ama nevzat aç olduğu için almanlara şirin gözükmek zorunda
Hocam ben detayını bilemem o zaman diğer restoranlar gibi yemeksepetinden çıkacak. 1 tane 300 ml ayrana 16 TL yazmasını biliyolarsa jokeri de iptal etmeyecek. Ben başka zaman o ayranı almak zorunda kalıyorsam 16 TL'ye o da jokeri vermek zorunda aksi halde beni müşteri olarak ırgalamaz dediğim kısım burası. Ben müşteriyim kendi aldığım hizmete bakarım. Firmada yemeksepetinin müşterisi o da onla aralarında olan bir şey.