Herkese merhaba, yaklaşık 5 aydır @DCHOST; firmasında reseller hizmeti kullanmaktayım. Web sitelerimin performanslarından memnunum, işimi fazlasıyla görüyor bile diyebilirim fakat ticket dönüş konusunda firma daha önce çalıştığım firmalara göre çook geride kalmakta. Saatlerce yanıt bekleyip ulaşamadığım için canlı destek veya r10 pm yoluyla ulaşmaya çalıştığım bile olmuştur. Telefonla iletişim hiç bir şekilde sağlayamıyorum her zaman meşgul çalıyor. Performans konusunda sıkıntı yaşamama rağmen belirli durumlarda örneğin ayda 1 kere destek almam gerektiğinde firmayla iletişim sağlayamamaktayım. Şuan ilginç şekilde reseller hesabıma ve müşteri hesabıma erişim sağlayamıyorum. 20 dakikadır telefonda bağlanmayı bekliyorum, sistemin canlı desteğinde kimse yanıt vermiyor, şifre sıfırlama linki gönderiyorum şifremi değiştirdim ve unuttuğumu varsayarak şifre sıfırlama maili bile gelmiyor şuan firma ana sayfası ve alt sayfaları bozuk şekilde görüntüleniyor (2 farklı tarayıcıda kontrol ettim) kısaca firmayla şuan iletişimim 0 ve bu iletişimsizlik beni mağdur ediyor. @DCHOST; lütfen bu konuyu okuyorsanız bunları karalama olarak değil eleştiri olarak görün ve iletişim konusunda biraz daha özverili çalışın rica ediyorum ve mümkünse benimle iletişime geçin. hesabıma ve whm panele erişim sağlayamıyorum.