Bende onu anlamıyorum hocam benimde kiracım var 1350TL'ye kalıyor evim de 700-800 bin lira eder, ben bana göre makul kiraya veriyorum ama millet 2 milyonluk evi 2 bin liraya kiraya verilmesini istiyor burada ev sahibi salak mı 1.000 aylık kira ile kendisini amorti edecek evi o fiyata verir mi satar arsa alır daha mantıklı. Herkes tutturmuş kiralar şöyle böyle diye bana göre önce ev fiyatları inmeli kiracılar ev sahibi olmalı ev fiyatı artarken iyi ama kiralar artarken nedense piyasada herkes ev sahiplerine yükleniyor. Burada size bir lafım yok yanlış anlamayın bana göre sizde benle aynı fikirdesiniz diye alıntılamak istedim.
Benimde 2 evim kirada. Sonuna kadar haklı olduğunuzu düşünüyorum, burada sorgulanması gereken şey ev sahipleri değil. Ekonomi, emlak balonu vs. ama her ne hikmetse bazı arkadaşlar ''yaaa ev sahibim aradı, yaa ev sahibim tebligat çekti, kiram şu kadar olacakmış vs vs'' yahu bunu bu kadar sorgulamak yerine ekonomiyi, düzeni, emlak mafyasını vb şeyleri sorgulamak gerekli..