alicangunduz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse trade atmak zorunda değil.

İletişiminizi iyileştirip yaptığınız iş ile ilgili trade atılması durumunda hediye veya indirim gibi avantajlar sağladığınızı yazarak teşvik edebilirsiniz.

Düşünceniz çok saçma , Para verdiği bir işe neden yorum yapmadı diye konu açıyor yetmezmiş gibi -trade verebilirmiyim diyorsunuz. Garip.

Hatalısınız doğrusu bu diyen @Peace; hocamıza benimde sizin kadar olsa dert etmezdim diyorsunuz.

Hocamızı tanıdığımdan söylüyorum tradesi istediğinden değildir , müşteri memnuniyetine çok aşırı önem veridiğinden ve iletişiminin çok kuvvetli olmasından geliyor. Naçizane tavsiyem öncelikle kendinize bakın daha sonra bu işe ne kadar yatırım yaptığınıza , ne kadar süredir bu işte olduğunuza gibi gibi.
Ticaret ahlakı diye bir şey var, takmışsınız para da para. Profilini geliştirme aşamasında olan bir insan olarak konu açıyorum ve yaklaşımınız sadece linç etmek üzere kurulu. Siz -trade işini çok yanlış anlamışsınız, ödemesi alınan birine eksi ticaret puanı atılamaz diye bir kural yok. Nasıl ki iş tesliminden memnun olmayınca -trade atılıyorsa ticaretini beğenmediğim bir insana da atılabilir diye düşünerek konuyu açtım. Derdi sadece para olanların yakındığım durumu anlayabileceğini düşünmüyorum.