Uçma kardeşim.
Paranı aldın mı? İşi teslim ettin mi?
Mesele bitmiştir. Itrade kullanmak keyfi bir iştir. Kullanırsa teşekkür edersin kullanmazsa sesini çıkaramazsın.
Sen itrader mı alıp satıyorsun?
Bakkaldan alışveriş yapınca alkış tutuyor tezahürat yapıyor musun?
Profilini geliştirmek için kendine başka yöntemler bul.
Itrader için insanları darlarsane ve bir de üzerine konu açarsan çalışacak müşteri bulamamaya başlarsın.
Senin profilini geliştiriğ geliştirmemen kimsenin işi değil.
Sen ticaretin ne olduğunu anlayamamışsın.
İnsanlar itrader atmıyorlarsa ya vakitleri yoktur ya da hizmetinden yeterince memnun kalmamışlardır.
Ittader almak için konuna şartlı bir hediye ekle. Sana büyük angarya yaratmayacak bedava bir hediye ekle satışına ve hediyenin itraderdan sonra teslim edileceğini söyle.
İnsanlara sitem ederek atar yaparak parasını ödemiş müşteriyi sanki itrader vermek zorundaymış gibi suçlayarak bir yere varamazsın.
Senin gibi konu açanları çoğu üye sorunlu görür ve engelli listesine atar ileride çalışmamak için.
Benim için önemli bir etken ticaret puanı, sizin için öyle olmayabilir. Ben kimseyi darlamıyorum ticaret puanı atması için, konuyu iyice idrak edip cevap vermenizi tavsiye ederim. Paramı alabilirim fakat ticaretini, davranışlarını beğenmediğim insana eksi trade atılabilir mi acaba diye düşündüm ve sorumu yönelttim. Destan yazmanızı gerektirecek kadar önemli bir durum yok ortada.