weaxuN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boşver gitsin be Reis O Kaybettiğine Yansın.
kejmekan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ALLAH mutlu etsin diyeceksin hocam o kadar basit bence
Bende cevap vereyim evet terk etti. Nişanlanmak üzereyken başka birisine kaçtı ve evlendi. Şimdi ne durumdalar bilmiyorum ama bunda da bir hayır vardır dedim. Şimdi siz bu soruyu sorunca fark ettim ki iyiki olmuş yokssa belki de şuanda olduğum durumda olamazdım.
korgeneral6 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu başlığını gördüm. konuyu okumadım. cevabım evet
redstiff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
'' Beklediği Anda Değil Beklemediği Anda Gidersin. ''
Tupcus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabikide, toplumun birçoğu yapıyor bunu

Kimi parası için terkediyor kimi başkasının 🍆 için

Ucuz insanlar işte...
SarSeoAgency adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2021 Yılında Evet , 5 Senedir Konuştuğum Kız 1 Aylık Birisi İçin Terketmişti.
Ama çocuğun it kopuk birisi olduğunu öğrenince şoka uğramıştı içimden o an bir ses “ Karma is for you “
Artık görüşmüyoruz
voLwy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aslında o da “sevdiği için birisini terk etmiş”. Dünyanın sonu değil, karşıdaki kişiye yapılan zorla güzelliği sizi mutlu etmemeli.
StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, 2015 yılında duzenli bir işim olmadığı için terk edildim. İyi ki terk etmiş, kendisine buradan çok teşekkür ediyorum.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. İlişkim tam bir fiyaskoydu
Bildiğin entrikalarla doluydu ama çok şey öğrenmiştim.
2. ilişkimde aslında ilişkiden kaçmak için her şeyi yaparken diğer insanlardan korumak için kendimi ilişkinin ortasında buldum
Sonra o karşıma aldığım insanlarla birlikte olup benim karşımda durdu, şu an sanırım sevgilisi var ama umurumda değil.
Ben bir şey kaybetmem, o benim gibi birisini kaybetti ona yansın : = )
vioLeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En başından beri aklında o varmış demek ki.. Boşlukta vakit geçirip onunla olduğu an ona gitmiş.
Düşünmeye değmez..
YunusOte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet terk edildim hocam hem de öyle bir terk edildim ki, akıl sağlığımdan olmaktan son anda kurtuldum. Tek seferde sildim ama işte psikoloji akıl sağlığımdan olduruyordu. 1,5 sene önce yeni birisiyle tanıştım. Şükürler olsun dedim ya Keşke daha önce tanışsaydım dedim. İyi ki terk etmiş yoksa beni zindanda süründürüp devam edecekti. Şimdi ise adeta cennetteyim hocam. Her şerde bir hayır vardır.
muqo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet diyerek konuyu güzel bir sözle bitireyim
Zaman en iyi ilaç derdi babam
Zor oluyor bazen toparlanmak
Sağda solda izin var
Seni yazip seni boyuyor
Seninle yatıp seninle kalkıyorum
demabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer birisi için veya herhangi bir Boş nedenden terkedildiyseniz hiç üzülmeyin bu sizin yetersiz olduğunuzu göstermez kadınlar kediler gibidir fazla severseniz kaçarlar fazla ilgi gösterirseniz sizden uzaklaşırlar sizi cepte olarak görürler ne yaparsanız yapın bir kadına ne kadar çok değer verdiğinizi göstermeyin fazla ilgi fazla güven fazla sevgi bozar her neyse boşverin fakir olmak sizin suçunuz olabilir ama zengin kayınpeder bulmamanız sizin suçunuz iyi geceler
crocodils adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet 10 senelik sevgilim tarafından aldatıldım. Öğreneli çok yakın bir zaman oluyor, 4-5 ay kadar önce. Toparlanmak kendime gelebilmek çok uzun zaman alacak gibi. Şiddet sadece fiziki olarak yapılmıyor. En büyük caniliğiyle, gözlerini kırpmadan, acımadan, seni düşünmeden işkence ediyorlar ruhuna. Bu işkence aylarca belki de yıllarca sürüyor. Hakkımın zerresini helal etmiyorum..
xgooglex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi insanlar ölünce alkışlanır. Kader gayrete aşıktır, ihtimalleri sarhoş et. Es geç
AbdullahAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet evlendiler bile
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayır ama kavuşamadık araya başka bir şehr ve uzaklık girdi.sürdüremedik.ilk ve tek sevdiğim kadındı. o evlendi şimdi ben hala bekarım
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ablanız/kız kardeşiniz olarak tavsiyeme kulak vermek isterseniz eğer terk edilince veya tercih edilen olmadığınızda buna ÜZÜLMEYİN. Aksine sevinin arkadaşlar.

Başlangıçta hazmı zor olur, doğrudur. Yorumları okuyorum konudaki. Bir evlilik yaşasaydınız sonra böyle bir durum olsaydı çok daha fazla üzülürdünüz, flört/sevgili aşamalarında bunlara takılıp kalmayın. Siz çok daha büyük bir musibetten kurtuldunuz aslında. Bu tür konularda düşünmeniz gereken şey "karşılıklı güzel zamanlar geçirdik. Ama artık bunları başka ve daha doğru kişi olduğunu düşündüğüm birisiyle bunları tekrar yaşamalıyım".

Bulunduğumuz dönemin cılkı çıkmış durumda. Kimseye tamamen bağlanmayın. Aynı evde 10 sene yaşadığınız eşinizi dahi tanıyamazsınız ama güvenmeyi seçersiniz. Her ilişki de ayrılığın gerçekleşebileceği gerçeğini her daim aklınızın bir köşesinde tutun. Ben de yıllar yıllar önce benzer bir durumu yaşamıştım. Ama bu ihaneti yaşamasaydım bugün hayatımdaki eşimle tanışamayacaktım, bu mutluluğa ulaşamayacaktım. O yüzden bu tür durumlarda üzülmek sizin için en son şey olsun. Herkes kaderini yaşayacaktır
PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
lisede ilk kız arkadaşımdan ayrıldıktan 5 gün sonra başka birisiyle sevgili olmuştu, aslında karşılıklı konuşarak ayrılmıştık bende istiyordum ama 5 gün sonra sevgili yapması tabi zoruma gitmişti aradan yıllar geçti o kızla karşılaşıp tekrar muhabbet etmeye başlamıştık ve "hemen başkasıyla seni delirtmek için sevgili olmuştum" demişti vicdansız bu kızlar arkadaş

Değerli yorumlarınız için tekrardan teşekkür ediyorum