Ablanız/kız kardeşiniz olarak tavsiyeme kulak vermek isterseniz eğer terk edilince veya tercih edilen olmadığınızda buna ÜZÜLMEYİN. Aksine sevinin arkadaşlar.
Başlangıçta hazmı zor olur, doğrudur. Yorumları okuyorum konudaki. Bir evlilik yaşasaydınız sonra böyle bir durum olsaydı çok daha fazla üzülürdünüz, flört/sevgili aşamalarında bunlara takılıp kalmayın. Siz çok daha büyük bir musibetten kurtuldunuz aslında. Bu tür konularda düşünmeniz gereken şey "karşılıklı güzel zamanlar geçirdik. Ama artık bunları başka ve daha doğru kişi olduğunu düşündüğüm birisiyle bunları tekrar yaşamalıyım".
Bulunduğumuz dönemin cılkı çıkmış durumda. Kimseye tamamen bağlanmayın. Aynı evde 10 sene yaşadığınız eşinizi dahi tanıyamazsınız ama güvenmeyi seçersiniz. Her ilişki de ayrılığın gerçekleşebileceği gerçeğini her daim aklınızın bir köşesinde tutun. Ben de yıllar yıllar önce benzer bir durumu yaşamıştım. Ama bu ihaneti yaşamasaydım bugün hayatımdaki eşimle tanışamayacaktım, bu mutluluğa ulaşamayacaktım. O yüzden bu tür durumlarda üzülmek sizin için en son şey olsun. Herkes kaderini yaşayacaktır