Letonya'da yaşıyorum ve iş bulma konusunda buradan çok fazla bir şey beklemenizi istemem. Fakat yabancı bir firmada direkt iş bulursanız ( online üzerinden işler gibi ) burada Avrupa'nın en ucuz ülkesi olarak yaşayabilirsiniz.
Son sessiz sakin, nüfusu az, bol yeşillikli ve SÜREKLİ KAPALI

havası olan bir ülke.
Fakat çok güzel bir ayrıcalığı da: Türkiye'de şehirler arası uçağa verilen parayla buradan gidiş - dönüş başka bir Avrupa ülkesine bilet alıp seyahat edebiliyorsunuz. Örnek olarak, Riga - Oslo arası 5 bilet.
Onun haricinde gayrimenkul ile vize almak okadar kolay değil diye biliyorum. 2014'ten sonra buraya Türk kökenli olarak Kazak-Özbek gibi ülkelerden yatırımcılar gelip, gayrimenkul yatırımı ile vize almışlar. Bende onların evinde kiracı olarak oturuyorum.
Gerçekten değer mi, evet. Burada güzel maaşlı bir iş özellikle ONLİNE üzerine kurulu işler bulursanız maaşları iyi diye biliyorum.
Gezmesi yine pahalı tabii ki burası en ucuz ülkelerinden biri olduğu için yaşaması çok koymuyor fakat gezerken anlayabiliyorsunuz. Ancak Amsterdam gidip keyif yapması ya da Finlandiya gidip kuzey ışıklarını en yakından görmekte ayrı bir zevk diyebilirim
Online olarak hizmet sunabileceğimiz hangi siteler vardır? bize hangi sitelere bakmamızı önerirsiniz?
Bildiğiniz diğer kazanç yolları varsa bilgilendirirseniz çok memnun oluruz?
Buradan oradaki insanlara nasıl hizmet veririz?
İnsanlar daha çok hangi platformları kullanıyor?