daha fazla para kazanmak için get sistemi getirirdim hem de üyeler için faydalı bir şey düşününce.

lakin forumda çok komplike alışverişler yapıldığı için bunların şikayet konuları ile uğraşmak zaten büyük dert, bir de bu anlaşmazlıklarda parayı satıcıya gönderim aşamasında karar verici merci olmak daha da büyük problem olurdu.

mesela adam bir hesabın lisansını aldı r10 get üzerinden, dedi ki bu lisans çalışmıyor. satıcı diyecek ki lisans kodu sorunsuz bizlik bir durum yok. alıcı da şikayet edecek. satıcı şikayeti reddedecek.

o lisansın başına ne geldi bul bulabilirsen... belki alıcı başka bir hesapta kullandı ve lisansı bedavaya getirmek istiyor. veya satıcı kullanılmış lisansı satıp paranın üzerine yatmaya çalışıyor. ve bu durumda r10 parayı havuzda tutan aracı olduğu için arada kalıyor.

yalnızca fiziki ürünler veya suistimale açık olmayan hizmetlerin alışverişi için get kurardım. domain, hosting vb. satışı gibi şeylerin. ve diğer komplike hizmetlerin alışverişinde oluşan anlaşmazlıkları da taça atardım böylece. taraflar kendi aralarında veya yasal mercilerde sorunlarını çözsün.

çok uzun yazdım. cevap veriyorum belli sınırlamalar kaydı ile get sistemini getirirdim.