Merhabalar. Epin.com.tr sitesinde yetkili veya çalışan var mı sitede?
21 mayıs tarihinde web tabanlı bir oyun için 2000 kredi satın aldım 328 TL karşılığında. Satın alım kısmında stokta mevcut olmasına rağmen kodu aldığımda gelmedi. Canlı destekle konuştuğumda ellerinde olmadığı, yarın alabileceğimi söylediler. Ertesi gün girdiğimde ücret sitenin cüzdanına yatmıştı. Sıkıntılı bir site olduğunu düşündüğüm için iade istedim.
destek@epin.com.tr adresine mail atmamı istediler gerekli bilgilerle. Attım. 24 Mayıs tarihinde attığım maile cevap dahi vermediler.
Baktım ki siteden parayı alamayacağım, 25 mayısta canlı desteğe kod mevcut mu diye sordum. Evet dediler. Satın aldım. Kod geldi bu sefer ama geçersiz kod çıktı. Konu ile alakalı da oyunun sitesinde Razer Gold 0209 ile başlayan kullanılmış kod sattığını itiraf etti, mağduriyetleriniz giderilecek temalı bir yazı yayınlamışlardı.
26 mayıs tarihinde de tekrar iade için yazdığım maile cevap vermediler. İnstagramdan konu iadeye gelene kadar 2 cümlelik cevap mesajları, iade için sorunca da görüldü atıp cevap vermediler. Sitenin internetteki numaralarını kesinlikle açmıyorlar.
Velhasıl baştan sona koskoca bir fiyasko yaşatıyorlar 10 gündür. Forumda yetkilileri veya yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum. Dekont, canlı destek konuşmaları, mailler ve instagram dmleri elimdedir.
iyi forumlar.