Merhaba
2 hafta önce EASYCEP şubesinden 1610 TL'ye Samsung Galaxy a7 2018 aldım.
1 yıl garantili kutulu-orijinal değil- ve onaylı yenilenmiş cihaz satan bir şirket.
Telefonun tek kusuru kenarlarında pürüz olması veya batarya sorunu-aşırı ısınması- sayılabilir, bunu da Powerbank veya Hızlı şarj adaptörü ile çözebilirim.
Özellikleri:
-64GB depolama
-4GB RAM Mali işlemci 1440p60 video oynatabilme
-4200 mAh 2.5 saatte dolan batarya, 74 saat müzik oynatma
-Full ekran 6 inç tasarım arkası parlak mavi tasarımı güzel
-3lü Kamera(24MP,1080p,portre modu, Ultra Slow-motion, hiper çekim, flaş..)
-Parmak izi okuyucu, yüz tanıma, Çift SIM, Bazı sitelerde 5G olduğu söyleniyor ( Türkiye'de gelirse aktif olarak kullanılabilecek), Oto gelen QR-barkod okuyucu
-Ayrıca Gorilla Glass Super AMOLED Ekrana sahip, son nesil iPhone'larda bile yok bu özellik.
480 PPI Piksel yoğunluğu var. Android10 ve yazılım güncellemesi ile birlikte geldi.

İZLENİMLERİM
-Kamerası orta segment düzeyde kullanılabilecek orta sınıf kalitede
-Video çekimleri çok yer kaplıyor.
-Bildirim çubuğundaki ekran kaydetme özelliği çok hoşuma gitti.
-Parmak izi okuyucu bazen çalışmıyor
-Aşırı ısınıyor ama bataryası 1 gün yetiyor
1440p60 video oynatmasından oldukça memnunum, bilgisayarımda bile böyle bir özellik yok.
-Bazı oyunlarda performans sorunu olabilir, telefonun Wi-Fi hızı bilgisayarıma göre(Lenovo idepad 110-15IBR) baya iyii.

Alacak olanlara tavsiyemdir, yorumlarınızı da bekliyorum, Fiyatının 1610 tl olmasını nasıl buluyorsunuz
Almadan önce 4K çekim ve 5000 mAh batarya kalitesine sahip ancak 13MP fotoğraf çekebilen Xiaomi redmi 5 plus arasında kararsız kalmıştım ama aldığım telefonun tasarımı ve kamerası hoşuma gitti, ayrıca Xiaomi'nin şarjı çabuk bitiyormuş ve tasarımı yok, İnç oranı da küçük.