Merhaba arkadaşlar , elimde küçükken çok severek oynadığım ve ne yazık ki zaman içerisinde kapanmış bir online oyunun dosyaları var. Oyun çin yapımı bir dönem ülkemizde bir oyun firması altında yayımlandı ama oyun şirketi oyundan desteğini kestiği için kapatıldı. Şuan oyunun bir yayımcısı yok. Dünyada böyle bir oyun yok diyebiliriz. ben bu oyunu tekrar açmak istiyorum ama pvp olarak değil resmi sunucu olarak açmak istiyorum. çünkü oyunun türkçeleştirmesinden güncellemelerine kadar binlerce tl para harcamam lazım. bu kadar para harcamışken adına pvp server densin istemem açıkcası. aynı şekilde oyuncuların bir pvp değil gerçek oyun bilincinde oynamasını istiyorum. Bu oyunu resmi olarak açsam oyun yapımcısı firma acaba sorun eder mi? Sonuçta artık bu oyunu kendileri bile yayımlamıyor desteği falan kesmişler. İlerde para kazanırsam telif hakları gereği yapımcıya para öderim. Aynı şekilde şirket kurup vergi falanda vereceğim. Bir yazılım ekibi olacak oyunu sürekli güncelleyip aktif tutan. Bu şekilde acaba ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşırım?
Piyasada binlerce metin2, knight gibi oyunların serverları var ve hiç birşey olmuyor biliyorum ama sonuçta ben bu oyunu pvp server gibi açmak istemiyorum. O yüzden sordum. Yani her şey kurumsal ve resmi olsun istiyorum. Oyun yapımcısının logosunu siteye , oyun introsuna falanda koyacağım. Oyunu yayımlamak istiyorum yani kısaca