Forum üzerinde Bu ve Bu konuları açmıştım.

Kendi motosikletimin satışını gerçekleştirdim. Bir de 10.000₺ kredim onaylandı. Geriye 15.000₺ eksiğimiz kalmıştı. Biraz önce Şişli bomonti'de bir tekstil firmasındaki müşterimiz aradı, gönderim var dedi, kendisine durumu anlattım. Hesap numarama 5.000₺ ön bakiye gönderdi Forumdan bir arkadaş ile görüştüm, 1 hafta sonra için yatırım yapabileceğinin sözünü aldım, olmazsa başka türlü kendim halledeceğim.

Yazılımı satın aldık.
Ofisimiz hazır.
Ofiste destek için, eşim, baldızım ve bir hanımefendi daha olacak. Canlı destek programlarını ve kullanacağımız arayüzdeki operasyon işlemlerini öğrenmeye başladılar.
Flutter yazılımcıya teslim ettik, yazılımcı reskin, ödeme entegrasyonlarına başladı.
Broşür ve ufak tatlı kartlar sipariş ettik. Gittiğimiz her müşteriye, önceki müşterilerimize de vereceğiz.
Şirket kuruluş evraklarını hazırlıyoruz.

İstanbul, Ankara, İzmir'de araçlı/motorlu/yaya kurye hizmeti vereceğiz.
Ahmet'ten Mehmet'e, firmadan firmaya taşıma hizmeti.
Günlük taşıma hedefimiz ilk etapta 500 gönderi.
Fiyatları başlangıç için gönderi başı komisyonu 3₺ alacağız. Kurye kazançlı bir sistem olacak.
Bir kaç ay sonra %10 civarına çıkartacağız. Ama üzerine çıkmayacağız.
Günlük 1.500₺ kazanç hedefimiz ile yola çıktık.
Eğer olursa ki olacak inanıyorum, günlük 3-4 bin arasında gönderi teslimatına ulaştığımızda, bizimle olan emek veren her kuryemize, her ay sırayla bir ev bir araba veya borçlarının kapanması gibi destekler vereceğim. Bu hayallerim arasında, belirttiğim gibi hedeflerimize ulaştığımız da ve büyüdüğümüzde.

Yazılım teslimatını 45 gün içinde alacağız.
En büyük avantajımız marketing kısmına fazla ihtiyaç duymayacağız müşterimiz hazır olduğu için.

Gelişmeleri buradan paylaşacağım.
Çoğu insan bilmez ama, Martı'nın temelleri R10'da atıldı.