şimdi kart bilgilerin nasıl alınmış olabilir anlatayım
1.si "Win10 ve virüs yazılımım da mevcut dikkatte ederim." antivirüs programı yeri geldiğinde kurtarmaz çünkü günümüzde öyle crypter ve fud yapılıyor ki virüstotalde 35/35 tam geçiyor sistem içerisinde sürekli yer değiştiriyor üstüne pc'yi zorlamıyor fark edemiyorsun
2.s, bilgisayarını kontrol etmen telefonu kontrol etmeyeceğin anlamına gelmez telefona eğer ki bir masterbypass mı deniyor du tam hatırlamıyorum getiri kullanırken orda mevcuttu o master üyeliğin senin çalınmış olabilir orda bütün kartların telefondan alışveriş yaparken kaydedilir ama sen giriş yapmadığınca bu işlem olmaz
3.sü telegramda son zamanlarda bir tane virüs ortaya çıktı telegram uyarmıştı engel koyabildiler ama bu sefer upgrade edilmiş haliyle uğraşıyorlar yapımcısı 7/24 victim kasıyor o mobil rat sadece resim ile bind edilmiş vaziyette oluyor birisi sana attımı telegram otomatik indirmeyle direk kart bilgilerin çalınabiliyor sadece oda değil bütün dataların hepsi direk upload edilebiliyor bu tek virüs değildir başka virüslerde var wp'den resim yada dosya atarken bile virüs bulaşabilir şimdi dersin ki ben telegramıda wp'yide webte kullanıyorum telefonda iphone dersin şunu söylerim change sistemiyle ratların işlevleri zarar görmeden mobil bir rat pc ratına pc ratı ise mobil bir rata dönüşebiliyor yada 2'sini bir arada tek file içerisinde atıp her halükarda aynı anda 2 cihaza sızmak mümkün
4.sü bir tane cc işiyle uğraşan elemanın teki automatic card finder açmış 7/24 kart bilgisi düşürürken ve test ederken senin kartın çalınmıştır öyle bulmuştur
5.si steam gibi oyun platformlarında kartı kaydettiysen kaydedilen verileri hesabını hackleyip müşteri hizmetlerinden isteyebilir hala uygulayan var ama yeri geldimi işe yarar bir yöntem ağır bir social engineering gerektirir
6.si senin kartın kayıtlı olan herhangi bir büyük şirketin hacklenmesi yada veri satması üzerine paylaşılmış olabilir

hastayım hem ishalim hem kusmam birde baş ağrım var diğer yöntemleri şuanki durumumda tam hatırlayamamaktayım ama eğerki twitch çalınmayıp kartın gittiyse muhtemelen bunlarla alakalıdır saymadığım durumlarda mevcut