Hocam bi soru sormuşsun. Beklediğin cevabı da yazmışsın. 10Bin liraya 2bin lira kazanabileceğin bir yolu birilerinin sana söylemesini bekliyorsun.
Kusura bakma ama o kadar da eleştiriyi kaldıramayacaksan yaptığın paylaşımı tekrar bi gözden geçir derim.
Ve ayrıca eleştiriye açık bir konu.
Birincisi, öyle bir yol yok. Olsa da kimse sadece sana değil kardeşine bile söylemez!
Söyleyenin de sonu Gstar mevzusu gibi olur. Macera yaşarsın. Sonuç hüsran olacaktır. Örnekleri ortada.
Madem illa bir cevap istiyorsun.
Öyle bir sermayen varsa işportaya çıkacaksın.
Cilt bakım ürünleri, kozmetik, parfüm vb sosyete pazarlarında satılır. Alsatla o kadar sermayeyle belki ayda 2bin lira bırakır.
Giyim, iç çamaşırı, çanta, aksesuar pazarlara çıkacaksın. İş yapar belki beklediğinden daha fazla kazanırsın.
İşin özü emeksiz yemek olmaz.
Daha açık söyleyeyim,
24 yıldır it gibi çalışıyorum. Başta bilişim sektörü, medikal, üretim yurtiçi - yurtdışı onlarca projede aktif olarak yer aldım..
Ben öyle bir yol yöntem görmedim.
Artırıyorum. Bedava ekmek fare kapanında bulunur. Bu konunun dışında kimse gerçekten para kazandığı bir işi para karşılığı bile kimseye öğretmez. Bilmem ne eğitimi kazanç vs... bunların hepsi başlangıç seviyesi amatörler için. Onlar da bir süre sonra akıllanır piyasayı öğrendikten sonra.