Emlakçılık zordur, ben de yaptım;
İyi bir patrona denk gelmezsen her türlü ayak işini yaptırıyor, bağırıp çağırıyor
Günde onlarca kişiye ev gösteriyorsunuz hepsi didik didik ettiği ahiret sorularına cevap veriyorsunuz ama içlerinden sadece 1 tanesi evi alıyor, bazen birkaç ay ev satamıyorsunuz(ev fiyatlarının uçtuğunu düşünürsek pek de şaşırtıcı değil veya bir ekonomik kriz vuruyor piyasa aylarca durgunlaşıyor)
Birçoğunun acelesi oluyor ordan oraya yetişmeye çalışıp tek öğünle günü bitirdiğiniz çok zaman oluyor
İş gereği sürekli ev arayıp birçok insanın biryerlerini yalamanız gerekiyor (benim için oldukça tiksindirici)
Bazı ev sahipleri emlakçılardan tiksiniyor, aradığınızda bağırıp çağırmaya başlıyor
Saçma sapan pazarlık muhabbetleri dönüyor, ev sahibi pazarlık kabul etmiyor, müşteriye söyleyince asarım keserim havasına girip sana posta koyuyor(aracılığın külfetini çekiyorsunuz iki taraf da size geçiriyor)
Sürekli bu s**ik işlerle ve kendini açıkgöz sanan varlıklarla uğraşmaktan sinir hastası oluyorsunuz
Herzaman herşey dışarıdan göründüğü gibi güllük gülistanlık olmuyor
Size kalmış benim için sıkıntı değil bunlarla uğraşırım, ev satmadığımda da aç kalırım(çoğu yer maaş vermiyor çünkü) diyorsanız yapabilirsiniz saygı duyarım