berkaycatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
büssssürü param olsa isterdim, ama şu an için gereği yok.
LaynThemes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende olsa misal karta 1000 verecem içinde 30 tl olacak ne bilim ilginç
Segkrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Altın kaplama yaparlarsa 1000 lira eder.
Kaybedicez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kart çok güzel duruyor fakat ben çok kart kaybettiğimden almak istemedim 🤣
Netkreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Param olsa alırım açıkcası. Herkesin elinde olmayacak ve özel bir kart
Mellon10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paran varsa al yoksa alma
Mert.in adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçmalık. Premium bi kart, premium klasmanda takılsam Papara ile ne işim olur?
Elma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sokaga atilacak param olsa edinebilirdim
tc_pilot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O paraya bu kartı içi boş alacağıma başka kartımda 1000 liram olur daha iyi. Hiç bulaşmayın derim. Yine de fikir sizin. Görüntüsü veya dokusu cezbetmesin bence.
GUNDEMO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşırı gereksiz bir harcama olur açıkçası. Sonuç olarak diğer kartlarla aynı işlemi görecek bir kart için bu parayı vereceğinizi göz önünde bulundurarak kararınızı verin.
volkans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Miles And Smiles kart alın en azından mil kazanırsınız sanırım bunda hiç birşey yok
neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsen almam, yinede zevk meselesi.
Flankes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişiye özel müşteri temsilcisi dışında bir özelliği yoksa gerekte yok.
Şayet aldığın ürünleri ekstra bir indirim veya iade yapıyorsa düşünülebilir
onrgrgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence gerek yok 1000 tl az para deil. Ayrıca black card ile özellikleri aynı
omerbulut00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir esprisi yok. Bir kere taklaya geldik aldık. Plastik neyse oda o
yaziliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 TL'ye kart alırım kalan 995 lirayı içine koyar yerim

(Not: Hocam sizi dolandırmaya çalışmasınlar 1000 tl gönderin kart verelim falan diye belki papara değildir emin misiniz)
KaRneL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üzeridne papara değilde american express yazsaydı ederdi. papara kartı çıkarınca zaten bütün havanız gider.
Libertia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Black kart alıp metal rengine boyayın 20 lira gideriniz olur.
Progod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana da garip geldi, uygulamada bile henüz piyasaya sürülmemiş iken "bazı" müşterilerini arayıp pazarlamaya mı calısıyorlar.
WebToPay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bileyle kenarini al sana jileett baska da ise yaramaz
ismaildondu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Papara'dan bahsediyoruz yıllardır Netflix gibi yerlerden cashback veriyor ve gayet güvenli büyük ihtimal bu kartın satışı belirli bir tarihe kadar olacak o tarih bittikten sonra bu kartı alanlara özel cashback ve farklı kampanyalar yapılacak yoksa 1000 TL'ye satmazlar bu kartı
cemg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Papara saçmalıd artık kesinlikle değmez
SeripoSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakıldığında mantıklı olabilir. Her kasaya uzattığında abi bu ne böyle yav tepkisiyle bi de bilerek yere düşürürsünüz sesi falan gelir havalı olabilir adadsaa
ebubekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kapitalizm böyle bir şey. Aynı uçakta yolculuk yaparsın. Bir perde çekerler Vip yolcu olursun!
Tamamen aynı özelliklere sahip kartı "Size özel" diye üretirler. Premium diye satarlar. "Özel" müşteri olursun!
sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Prestij ise amaç, uzattığında üzerinde Bank of America, Citibank gibi lokosu olcak. 😅 Papara olup titanyumdan, thungsten yapsa ne yapmasa ne Gereksiz pahalı bir detay olmuş.
LeViS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bankalar bizim kartımızı kullanın diye üste para veriyorlar siz bir tenekeye bin lira vereyim mi diyorsunuz
darpkaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yalan söylüyorlar beni de aradılar yok özelmiş bilmem ne satış stratejisi bunlar.

Güzel kart, kapıda kalınca kapı felan açar he
vigivan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer papara değil de farklı bir banka için aynısı söz konusunu olsaydı düşünülebilirdi bence. Papara için değmeyeceğini düşünüyorum.
rahmia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zaten belirli kişilere veriyosan ücretsiz ver.. para istemek saçmalık olmuş
Sipariş ettim. Ayrıcalıklar arasında kurye ile para çekme ve yatırma olayı var daha aktif değil ve birçok avantaj gelecek dedi.
Neden 1000₺ dediğimde ise Amerika da üretilip getiriyoruz çünkü Türkiye de üretmek daha maliyetli dedi.
haftaya elimde olacak tekrar konu açacağım. Özel kutu ile gelecekmiş. Benim için en iyi tarafı kurye ile para çekme olayı.
Ayrıca arkadaşımda almak istiyor dedim talep oluşturdu eğer alacak varsa özelden 1 kişi ye hak verebilirim. Bu kartı herkese değil sadece paparaya değer verenlere teklif ediyorum dedi( benimle konuşan kişi ise bu teklifi sadece kendisi sunuyor başkası sunmuyor)

1000₺ ücret çekildikten sonra kartlarım kısmında gözüktü. Türkiye de kartı açan yok daha sanırım çünkü YouTube de video bulamadım. Shiftdelete den hakkı alkan da olsa anında açıp yayınlardı. Sanırım ilk ben teslim alcağım çok merak ettim. Kutusunu video ile açıp forumda göstereceğim