Arkadaşlar selamlar herkese,
4 Mayıs'ta bionluk üzerinden bir kişi benimle iletişime geçerek tozlu.com'da bulunan ürünlerini kendi web sitesine yüklemek istediğini söyledi ve XML iletti. Tamam dedim yapayım, fiyat teklifi attım ödedi. Yalnız ürün adedi vs konusunda bir bilgi verilmedi.
Neyse attığı siteye girdim, eklenti kurdum XML dosyasını yükledim import başladı. Sunucu o kadar rezalet ki öyle bırakıp gidemiyorum sunucu işlemi durduruyor falan. Bir hafta sonu cenazem oldu şehir dışına çıktım cuma günü, cumartesi sabahtan bu vatandaş sabahın 8:30'unda yemeden içmeden, günaydın, iyi günler vb demeden bana hesap sordu. Bu hala aynı bilmem ne diye.
Bende size de günaydın, cenazem var dönünce bakacağım dedim. Cevap yok. Velhasıl kelam 19 Mayıs'ta bitti tüm yüklemeler, bir baktık bana iletilen XML'de yer alan kategoriler ayrılmamış. Bir de onu düzenledim ve yeniden yükledik etti mi sana 3000 ürün. Şimdi bu arkadaşa 4-20 Mayıs arasındaki tüm işlemler için ek teklif göndercem dedim bir şey demedi. Ertesi gün durum ne diye bir baktım adam panel şifresini değiştirmiş. Niye değiştiniz diyorum sipariş tamamlandığı için dedi ve benim numaramı engelledi.
Bu vatandaş için en uygun ne yapabilirim? Derdim parasını ödesin değil ama 16 günlük çalışmaya 50 TL ödeyerek kurtulabileceğini sanıp herkese bu şekilde yapmamasını önlemek istiyorum.