iyovi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, öncelikle üyeliğinizin henüz yeni olduğunu görüyorum aramıza hoşgeldiniz hayırlı bol kazançlar diliyorum. Ayrıca belirtmek isterimki ankete Hayır oyu verdim bu şekilde sürekli olarak çekiliş yapmanız iyi değildir sebeplerini buradan açıklamak istemiyorum tamamen bireysel görüşümdür.

- Konunuza gelecek olursak 5K retina ekran ile kontrol sağladım Gece ve Gündüz modunda konuda kullanmış olduğunuz Pembe ve diğer tonları her iki modda da gayet güzel gözükmektedir ve gözü yormamaktadır.
- Yalnız gri tondaki yazı Gece modunda bakıldığında göz yorucu ve okuması zor siz burada müşterilerinizi ikiye bölmelisiniz günlük pili 100% olan kullanıcılar ve 50% altında olan kullanıcılar olarak belli bir süre sonra uzun süre çalışmış ve konunuzu inceleyen arkadaşların gözüyle baktığınızda göz yoran bir renk tonu bulunmakta.
- Ayrıca belirtmeliyim ki konuda kullanmış olduğunuz görseller bozuk gözükmektedir özellikle Çalışmalarımız kısmında kullandığınız görseller bilmiyorum belki farklı ekranlarda kontrol edebilme imkanım olsaydı daha detaylı görüş bildirebilirdim.
- Hizmet vermiş olduğunuz ürünlerle ilgili içeriklerde listeli şekilde bulunan içerik detayları birbirine çok yakın, bir tık büyük ve kalın olması onların Gece modunda okunmasını engelliyor.
- Konunuzu inceleyen kullanıcılar size ulaşabilmek için ya konunun en altına inerler yada en üstte bu hususu belirtirsiniz konu ortasında iletişim bilgisi alanı gözden kaçabilir özellikle yukarıda belirttiğim gibi 50% pil durumunda olan kullanıcılarınız için bu kaçınılmaz bir son olacaktır.
- Tasarım Hizmeti veriyorsunuz sizin için behance.net gibi bir platform öncelikli olmalı ve referanslarınıza link vererek orada daha detaylı sunumunu yapmanızı beklerdim.

Konunuz hakkında bireysel görüşlerim bu şekildedir umarım yardımcı olabilmişimdir. 6 maddelik konunuzda eksik gördüklerim bunlardır. Artı yönlerinden bahsetmek gerekirse konu belliki henüz bizlerin yorumlarıyla daha ileriye taşınmak için ortaya atılmış bir hayal gücü gibi duruyor gerçekten çok çok iyi bir konu tasarımı oluşacağından eminim. Elinize kolunuza sağlık konu tasarımına verdiğiniz emek gözle görülür bir şekilde ortada bunu kulak arkası edemeyeceğim. Konunuzda az olda aminasyon şart bunuda göz önünde bulundurunuz. Kolay gelsin, iyi çalışmalar @Heysengo;

Merhabalar, bizimle yorumlarını paylaştığın, gelişmemiz için önerilerde bulunduğun için teşekkür ederiz. Tüm yazınızı özenle okuduk ve düzenlemelere başlayacağız.

Bünyemizde bulunan arkadaşlar daha önce hiç Konu Tasarımı yapmadığı için bazı tasarımsal eksikler oluşabiliyor fakat sizlerin sayesinde hızla düzenleme sağlayacağız.