İstediğim işler;
- Günlük servisleri düzenleyecek (Fiyat artışı, api servis düzenlemeleri vs.)
- Destek taleplerini vs. ben halledeceğim. Çok fazla destek talebi gelmiyor zaten, sorunlu servis tutmuyorum. o yüzden onları ben hallederim.
- Sipariş hacmi sebebiyle API bakiyeleri çok çabuk eriyor. Bunların takibini yapıp bana bilgilendirme yapacak.
- Manuel servislere sipariş geldiği zaman bana bilgi verecek.
- Sunucu kaynaklı nadiren api ile gelen siparişler fail düşüyor. Ara ara siparişler sayfasını kontrol edip fail siparişleri resend edecek.
- Ara ara yeni servisler oluşturulacak. Bu görevleri yapacak.
- R10 hesabıma giriş yapacak. Ortak belirlediğimiz şablonda alış konularına yorum yapacak ve satış hacmimizi artıracak.
- Yeni panellerin iletişim bilgilerini toplayıp bana iletecek. (servis ekletmek amacıyla)
- Panelde düzenlenecek çok fazla bir şey yok. En fazla 2-3 saatlik bi servis düzenlemesi olur. onun harici panele en fazla kontrol için girilir, müdahale edilecek bir durum varsa müdahale eder. İşin herhangi bir zorluğu yok.

Aradığım özellikler;
- Daha önce bu tarz işler yapmış biri olmalı.
- Güven verici bir profili olmalı.
- Forumda satış konularında yorum yapacağından forum ahlakına uygun birisi olmalı.

Benim için en önemli olan kısımlar servis müdahaleleri ve forumda konu altına yapılacak olan yorumlar. bu sebeple işini severek yapacak bir arkadaş arıyorum. güzel anlaşacağımızı düşünüyorum. şu işi yap şunu yap bunu yap diye asla emir vermem. yapılacak bişey varsa söylerim, müsait zamanında halleder. ben zaten sürekli admin paneline girip çıkıyorum. şu anda çalışmalarını yaptığım farklı bir projem var. bu yüzden panele pek odaklanamadığımı farkettim. boşlamak istemiyorum. her bir müşterim benim iki gözüm çiçeğim. alım yapan müşterilerim bilir ki 5 lira harcayana da 5000 lira harcayana da aynı değeri veriyorum bu yüzden çalışacağım arkadaş her daim arkamda olmalı. kimseye mağduriyet yaşatmamalıyız.

ödemeleri aylık yapmayı planlıyorum. bunun haricinde bazı günler yüklü ödemeler alıyoruz. 10-15k gibi. bu günlerde ara ödemeler yaparım. aylık fiyat tekliflerinizi Profilimde bulunan whatsapp numarama iletebilirsiniz. herkese iyi forumlar diliyorum