Merhaba arkadaşlar vds arıyorum
- 2 Core CPU
- 2 GB DDR4 Bellek
- 30 GB NVME / SSD Disk Max yeterli.
- 1 gbps port
- Limitsiz Aylık Trafik
- Yönetim yazılımı Autovm
- rdns/ptr kaydı yapabilen (max 24 saat içinde yada verdiği panelde kendimin yapabileceğim özelliği olan..)
- bahane üretmeyen firma arıyorum. Fatura falan istemez. uygun olsun yeter.
Böyle bir diyolog'la karşılaşmayacağım dürüst bir firma arıyorum. Bizim kendi dolandırıcımız var geyiğine dönmesin muhabbetimiz. Teşekkür ederim. iyi çalışmalar.
- özleşmenin müşteri tarafından süresi ermeden sonlandırılması halinde, müşteri hiçbir bedel için para iadesi talebinde bulunmayacağını taahhüt eder.
Hizmet Sağlayıcının sağladığı hizmetler Müşteri aracılığıyla etkileniyorsa sözleşmeyi tek taraflı olarak Fesh edebilir veya değişikliğe uğratabilir.
Sözleşmenizde hizmet sağlayamadığınız veya şikayetleri gideremediğiniz durumda müşterinin parasının iade edilebileceği yada 7 gün içerisinde hizmetten memnun kalınmaması durumunda ücretlerinin geri iade edilebileceğiyle alakalı hiç birşey yok. Böyle bir durum ortaya çıksa bile kesinlikle bir iadeniz söz konusu değil sanırım. Sözleşmenizde tüketiciyi koruyan tek bir madde göremedim bu gerçek mi? - Sözleşmede belirtildiği üzere sanal sunucu hizmetlerimizde herhangi bir iade söz konusu değildir. Yalnızca hosting hizmetlerimizde memnun kalınmaması durumunda 7 gün içinde iade sağlanmaktadır.
Sözleşmeyi kabul edip etmemek size kalmış bir durum. Sözleşmeyi kabul etmek istemiyorsanız bizden hizmet alamazsınız.