blackdranzer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google domains te alan adını sepete eklemek isteyip 1 yıldan fazla seçince de aynı fiyat çıkıyor o yüzden emin olamadım.
Benim elimde, Satış sonrası premium alan adları mevcut ve yıllık standart uzantı ücreti vererek yeniliyorum. Yukarıda belirttiğim yorumdaki standart fiyat satış sonrası için premium alan adı sahipleri içindir, daha açıklayıcı olmak gerekirse, sizin sorunuzun cevabı, domainizi "doctor.blog" kontrol ettiğimde. 1 Yıllık ücretidir. Tekrar yenilemek isterseniz, premium ücreti tekrar ödemeniz gerekir. Kayıt otoritesi premium alan adları sınıfına giriyor, yukarıda ki alan adı.

Bu konuyu açmanız çok iyi olmuş, öncelikle şunu belirtmeliyiz ki 2 tür Premium alan adı türü mevcut.

Satış sonrası premium alanlar

- Sahipleri tarafından premium bir ücret karşılığında yeniden satışa sunulan alanlardır. Alanı satın aldıktan sonra, alana birden fazla kayıt yılı ekleyebilir ve alanın kaydını normal ücretini ödeyerek uzatabilirsiniz. Örneğin, bir alanı 120 ABD doları tutarındaki premium fiyattan satın alırsanız alana birkaç kayıt yılı ekleyebilir veya alanın kaydını yılda 12 ABD doları tutarındaki normal ücretini ödeyerek uzatabilirsiniz.

Kayıt otoritesi premium alanları
- Kayıt otoritesi tarafından premium bir ücret karşılığında sunulan alanlardır. Genellikle bir alanı aktardığınızda, kaydını uzattığınızda, yenilediğinizde veya alana daha fazla kayıt yılı eklediğinizde sizden başlangıçtaki premium ücret alınır.

Daha fazla bilgi bkz: https://bit.ly/3xdtbGV