öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Değerli hocalarım, özellikle moderatörlere seslenmek istiyorum negatif trade vermek bu kadar kolay mı ?

Bi arkadaş geldi dün telegram hesabı satın almak istiyorum dedi verdik , garanti vermediğimi belirtmeme rağmen hesap kapandı diye sabahtan beridir darlıyordu beni. Sırf iyi niyetimden bi miktar hesap telafi vereyim dedim bi baktim ki kişi gelmiş konumun altina saçma sapan yorumlar yaparak hem satışımı baltalamış, hem kocaman D0LANDIRICI yazan bir negatif trade vererek forumdaki insanların bana bakış açısını değiştirmiştir.
Bu arkadaş hakkında zaten birazdan şikayet konusu açacağım ama benim asıl sormak istediğim şey ; negatif trade vermek bu kadar kolay mı??

ben hayatım boyunca kimsenin tek kuruş hakkına göz dikmedim şimdiye kadar da bana kimse *********** ithamında bulunmadı . Şimdi Profilimde koskocaman D0LANDIRICI yazması insana çok koyuyor ... şimdi şikayet konusu açacağım daha sonra kişi haksız bulunacak ceza alacak , daha sonrasında haksız i-trader konusu açacağım, ohooo... kişinin en ufak anlasmazlikta gelip verdiği negatif trade için ben minimum 1 hafta uğraşıyorum ve iş alamıyorum.

Bu negatif trade olayına bi düzenleme gelmeli mi? Bence negatif trade almak için önce bi şikayet konusunda haksız çıkmak gerek... Hakkımda açılmış tek bir şikayet konusu yok şuana kadar çok şükür , işimi iyi şekilde yapmaya çalışıyorum ama bazı insanlara yardım etmeye çalıştıkça kolumuzu kaptiriyoruz.