Tek nedende bu değil elbette. Herkes herşeyden para kazanma derdinde maalesef. Günümüzün şartları. Tabi forumda benim dikkatimi çeken bir konu da, örneğin biri "vpn kurup nasıl para kazanabilirim" adlı bir e-book satıyor. Biri bunu ücretsizs olarak anlatmaya kalktığında konusu siliniyor

Halbuki yazılım, tema, program vs değil. Tamamen açık kaynak bilgi ama birileri satış yaptığı için o bilgi içeren konu siliniyor. O yüzden webmaster sitesinden ziyade ben artık tamamen e-ticaret sitesine döndüğümüzü düşünüyorum. Belki de istenen planlan budur bilemem.
olabilir üstat nitekim ücretli satılan kaynağın içindekileri alıp konuda paylaşırlarsa silinmesi normal.
geçen biri benim hız optimizasyon eğitimimi başkalarına mesajla satmaya çalışıyordu. daha ilk seferinde satmaya çalıştığı kişi direk durumu bana izah etti.
kendini uyanık sanan arkadaşımız forumdan bay bay oldu.

yani emek verilip hazırlanan bir içeriği sahibinden izinsiz paylaşılmaması gerekir düşüncesindeyim.
Ağzına sağlık hocam, gecenin 4 ünde 5 inde yazıyorlar 2 belki 3 saat adama yardımcı oluyorum. Maddi bir beklentim yok teşekkür etmeden ortadan kayboluyor.
Konulara elimden geldiğince bilgim dahilinde yazmaya çalışıyordum, sonra özelden yardımcı oluyordum yine teşekkür etmeden ortadan kayboluyorlardı.
Aralarında tabi ki görgü kurallarını bilenler çıkıyor ancak genel ağırlık böyle olduğu için bildiğim konuda dahi susma gereksinimi hissediyorum.
Anlatıyorsun anlatıyorsun 2 saat 5 saat belkide işini halleden ortadan kayboluyor. Bir teşekkür belkide daha çok kapı açacak ancak kapıları kapatıyorlar.
o durumu çok iyi bilirim ve sana sonuna kadar hak veriyorum.