Mücahit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanlar nasıl olduğuna şaşırmıyorlar hocam. Bu duruma gelmemize şaşırıyorlar. Şu an laf çarpıttığınızın farkında mısınız? Şu an sağ olsunlar bunun sebebinin enflasyon olduğunu üç yaşında ki çocuk biliyor. Sorun o değil zaten. Bu hale geldiğimize üzülmeyelim mi ne istiyorsunuz?

Ben esnafım ve 3-5 kişi dışında bilen göremedim bugüne kadar.

Adama 1 yıl önce fiyat vermişim1500 TL, şimdi soruyor 3000 TL diyorum, iki kat zam mı yapılır bu nasıl fırsatçılık diyor. Kafayı yememek için kendimi zor tutuyorum çünkü şu an o işi 1500 TL'den yapsam benzin masrafımı bile çıkartmam adam kalkmış, eski fiyattan ona işi yapmamı bekliyor.

Evi kiraya koydum, 3000 TL yazdım fiyata, 1.5 sene önce 2000 TL'ydi buralar, siz nasıl vicdansız insanlarsınız yazmış bana. Geçen sene 2000 TL olan şeyi bu sene 3000 TL'den satıyorsam indirim yapmış oluyorum aslında ama yine de vicdansız oluyoruz.

Böyle bir değil, bir milyon örnek sunabilirim. Dediğin gibi konu biraz saptı ama ilk mesajda yazdığım şey sabit, fiyatlara teker teker şaşırana ben şaşırıyorum. 2+2=4 kardeşim, basit bir matematik var bu işte, şaşırmanın anlamı yok.