MuhammedSefer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim amacım bir yardım vesaire yapmak değil hocam, kardeşimizin bu sene deki yaş gününün pastasını r10'un kutladığını varsayalım güzel bir anı hatıra olur
Allah razı olsun hocam. Belki çok inatçı birisin diyeceksin ama böyle bir konu açıp bunu kabul edersem gerçekten birşey yapmadan bir yardım almış olacağım inanın bu yüzden sadece. R10.net benim için ikinci bir ailem iş yapamasam da şurada şöyle yazabiliyorsam böyle bir ortamı oluşturan sizin gibi insanlar sayesinde. size ve @Admin; ve diğer tüm yönetim ve emeği geçenlere teşekkür ederim.

macbook adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi inan her şey güzel olacak, güzel günler göreceğiz. Yattığında sabah kalkınca kucağında maşallah bir çocuğun ve eşin var ailen var. Bundan daha güzel ne olabilir.
Maddi olarak zorlukların elbet üstesinden geleceksin çünkü dağ gibi bir arkadaşa sahipsin.
Aynen kardeşim Allah razı olsun güzel dileklerin için. Çok şükür kızımı ve eşimi her gün görebilmek ve gördükçe şükür edebilmek bundan daha güzel birşey yok inan.

msergek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok geçmiş olsun hocam, derler ya eşekten düseni eşekten düşen anlar. emin ol yaşadıklarımız aynı, eksiği var fazlası yok. 1 aydır neredeyse siftah yok. ben anlamıyorum nereye gidecek bu devran. maaşı sadece rakam olarak görüyoruz anında bloke vs oluyor.
ben de akciğer kanseri atlattım (ggerc hala tedavi devam ediyor) beyin tümoru atlattım, 2005 te felç geçirdim ve hala gunde sadece 3 saat uyuyarak çalışıyorum. o da uyku değil kafam o kadar dolu ki, eşime kızıma kendğimği ekisk hissediyorum. Ellerinden öper benimde 3 yaşına yeni giren kızım var inan ödüm kopuyor birşey ister diye. Eve su dahği alamadım, telefon kesik vs. vs.

Tek duam şu an hala elim ayağım tutuyor, çalışlmaktan erinmiyorum mesleğimi seviyorum ve elimden geleni yapıyorum. Allah buyuk, bir kapı açacak elbet ama bu bir sınavsa ben kalkmaya çok yakınım muhtemelen.

Allah yardımcımız olsun.
Rabbim tüm şifa bekleyen herkese Şafi ismi ile şifasını versin. Kendini eksik hissetme kesinlikle olmuyor yapamıyoruz ama çok şükür diyelim.