Ayrıca adres verirseniz pastasını da ben almak istiyorum çok teşekkür ediyorum bu kadar merhametli bir baba oluruz bizde umarım darısı bize
Hocam iyi dilekleriniz ve düşünceleriniz beni gerçekten çok mutlu etti. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Evladın olsun veya olmasın başka çocuklar için de birşeyler yapmak merhmetinizi gösteriyor.
Allah yardımcınız olsun hocam. Dediğiniz gibi sağlık olmayınca hiçbir şeyin bir anlamı kalmıyor.
İş olarak neler yapabilirsiniz, bir listesini atarsanız burada bir sürü insanız, ihtiyacımız olan kategorilerde ticaret yapalım, en azından ihtiyacınızın tamamını karşılamasa da bir kısmını karşılamasına yardımcı olur.
Bu konuda bir liste yapıp bir konu açmak istiyorum aslında ama şöyle bir sorunum var bir çok iş biliyorum ama hepsinde eksiklerim var sorunum orada.
Ben bu yaşta böyleysem sizleri düşünemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun hocam. Umudu kesmemek gerekiyor her ne olursa olsun.
Bebek konusuna gelirsek kimsenin bir şey demeye hakkı yok çocuk eve bereket getirir derler. Umarım sizin evinizin bereketi olur hocam.
Güzel kardeşim benim güzel yorumun için teşekkür ederim.
Müsadeniz varsa kardeşimizin pastasını ben alayım hocam
Allah razı olsun hocam konuyu açmamdaki amaç ne yardım ne para istemek güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Sizlerin böyle güzel yorumlar yazması bile mutlu ediyor insanı.
Dediğim gibi etrafıma içimi dökemediğim için buraya yazdım. Böyle bir sohbet edebilmek bile beni rahatlatıyor.