Merhaba,
İçeriğinde dijital ürünler satışı yapabileceğim sade ve basit bir tasarıma sahip,
3D ve diğer yurtiçi ödeme yöntemlerini destekleyen ve aylık ortalama 3.000 ziyarete karşı sıkıntı yaratmayacak kadar minimal boyutta bir web sitesi açmayı planlıyorum ama bu alanda pek tecrübem olmadığı için yol ve yöntem konusunda tavsiyeye ihtiyacım var.
Lütfen web sitesi yapımı veya diğer ürün reklamları için teklif vermeyiniz sadece bir kaç soruma cevap verilse yeterli.
Önceliğim düşük bütçeli ve çok fazla sorun yaratmaması.
1- Hosting&Domain işlemlerini GoDaddy, Wix gibi hazır şablona sahip ve paketleri arasında E-ticareti barındıran sitelerden mi yapmalıyım sizce ?
2- Lisans ve oyun-program hesapları üyelikleri vb. satışları içerecek. Telif veya herhangi bir etkileşime zarar verici yaptırım uygulanır mı ?
3- Başlangıç olarak 1 aylık bir hosting veya domain paketi mi almalıyım yoksa yıllık mı ?
1-) e ticaret paketleri kullanılabilir, WordPress yapılabilir. Daha önce kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Script konusunda ihtiyacın olursa bana yazabilirsin
2-) bu satışlar için genellikle yurt dışında yer alan şirketlerin ürünleri satılıyor. Şu ana kadar başına bir şey geleni duymadım ama ileride ne olacağı belli olmaz.
3-) domain zaten yıllık alınır. Hosting bütçenize göre hareket edebilirsiniz