Single adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Su sekildeki uslubunuzla ticaret mi yapacagiz? Bu arada Turkiyedeki ofisimizde hal komisyoncusu is ortagimiz var. Bunca senedir bu forumdayim, ne zaman klavye basinda laf kalabaligi yapmisim? Tanimadiginiz kisiler icin bos ithamlarda bulunmayin. Bu forumda hic ummadiginiz kisiler ile hic ummadiginiz baglantilar, ticaretler, dostluklar kurabilirsiniz ancak bu uslup ile zor. Size hayirli satislar dilerim.
Hocam konuyu baştan sona okursanız sizin gibi yorum yapan kaç arkadaş oldu gorürsünüz hepside beni yalancı durumuna sokuyormus gibi konuşuyor sizde dahil bu konuyu açma amacım ticaret yapmak vs değil benim cebime 1 krs para girmez bu ticarette ben sadece arkadaşım sitemini bir nebzede olsa duyurmak istedim yani yapmış olacağınız ticarette benim bir menfatim yok okadar bağlantınız var buyrun 50 krstan siz alın 1 tonu 500 TL yapar geçen gün çöpe dikmişler salatalığı buyrun bu defada 50 krsa siz alın utandirin beni ama almayacaksaniz buraya gelip "elinde nekadar varsa alayım , bence yalan söylüyor , ben alırım ama sanmıyorum byle bir olay olacağını 30krs salatalık mi olur gibi boş yorumlar yazmayın arkadaşlar yazacaksaniz buyrun alın konum atayım seranın başına gidin bugün ve benim 1 TL kazancım yok bu işten