1. Ürünü verebilmesi için ürünü alan HAL KAYIT SİSTEMİ (HKS) kayıdı olması lazım. Öyle önüne gelene gönderemez. Yüklü miktarda gönderemez 10 kilo 20 kiloyu da kimse inceleyemez.
Antalya Alanya çıkış istikametinde yada çevresinde mutlaka ZABITA ekibi olur ve denetlenirler. Evrak yoksa alıcıyı da satıcıyı da Nakliyeciyi de bi GÜZEL ÖPERLER.
2.ihracat zamanı doldu. Bu ara çıkan ürünler yazlık ürünler dayanmaz ve bu akşam seraya su bassalar yarın sabaha bolca çıkar.
Arkadaşın Alanya da duruyor ve bu işi ediyorsa ona bi önerin olsun bu işi bıraksın.. 12.aydan 4.aya kadar olan zamanda salatalık üreticiliği yapsaydı bugün gülen taraftı.
Bir çok kişi de Arkadaşın gibi KIŞIN Masraflar çok olduğu için don olayları olduğu için ekmiyorlar. Bu zamanlarda bolca çıkartıp müşterileri olmadığı için KIŞTAN Elinde kalıyor.
Bu işi Dededen babadan kendim de yapmış birisi olarak yazıyorum..
Evet çok güzel yazmissin hocam oda sizin dediğiniz gibi kimse gelip alamaz denetleme.var burdan mal cikartamaz dedi. Zaten burda nekadar varsa getirsin ben alayım diyenlerde Faso fiso. Ama anlamadığım şimdi burda İstanbul'da salatalık en ucuz 5 TL iken orda 30 kuruşa satamayan adamlar dediğiniz gibi kışında burda 20 TL iken orda 1 TL den anca satarlar herhalde oda donuydu ilaciydi masrafıydı yine karşılamaz