Hocam dolapta satış yapmış ve 3000 bin organik takipçiye çıkmış biri olarak bazı şeyleri söyleyeyim. Dolap zaten %10 komisyon kesiyor üründen, Satış arttırmak istiyorsanız kargoyu da bedava yapmalısınız. Satacağınız ürünün üzerine bunuda ekleyin. Dropshipping yapmak bana dolapta pek mantıklı gelmiyor. Bu arada dolap müşteri profili ile ilgili bir kaç bilgide vereyim.

Dolap müşterisi ucuzcudur, genelde teklif usulü satış olur. ( bu sebeple ürünlerimi ben 1 tık pahalı koyuyorum)
Ürünlerinizin fotoğraf çekimini , beden , boyut gibi bilgilerini açıkca yazın hem satışınızı arttırır. Hemde müşteriye iade için alan bırakmamış olursunuz.
Replika ürün satacaksanız mutlaka belirtin. Yoksa müşteri replika olduğunu bilerek alsa bile belirtmediğiniz için ürünü iade de haksız çıkarsınız.
Farklı bedenlerde veya seçeneklerde ürününüz varsa tek tek listeleyin ne kadar çok listelerseniz o kadar çok görüntülenme alırsınız.
Mutlaka ürün öne çıkarmayı günlük olarak kullanın çok işe yarıyor.
Satacağınız ürünün stoğu varsa açıklama kısmına mevcut ilanın almayın yeni ilan açılmasını talep edin yazın. Beğeni ve görüntülenme alan ürünler algoritmada daha çok öne çıkıyor.
Son olarak Kadın ve bebek ağırlıklı ürünler satarsanız daha çok satış yapma şansınız olur. Dolapta kadın ve bebek ürünleri ağırlıkta satılıyor.

Aklıma gelenler bunlar yardımcı olması açısından yazmak istedim. Hayırlı satışlar hocam