Alıntı
Yeni bir gmail açıp referansım ile kayıt olmalısınız (gmail açılırken numara ve kurtarma maili girilmeyecek!)
Gmailden baska eposta kabul edilmeyecektir.
Nexoya üye olup kyc tamamladıktan sonra sms doğrulama devre dışı bırakılması gerekiyor.
Tüm işlemleri tamamladıktan sonra bana whatsapp üzerinden email adresi borsa ve email şifrelerini teslim edecek. (hesabın herşeyini teslim edecek)
Hesap tesliminin yanında binance usdt trc20 adresinide verecek. (ödemeler sadece binance uzerinden yapılacaktır binance global veya binance tr olabilir )
1 ay sonrasında ödemeler yapılınca hesaplar sahiplerine geri teslim edilecektir.
Hesapta para cekımı vs işlemler sırasında olusabılecek kimlik doğrulamaya düşme vb sorunlarda hesap sahibi hesabı için destek verecek...
Trade puanı olmayanlar bana bosuna yazmasın kesinlikle karsılanmayacaktır... (önceliğim gold platin silver ve kurumsal üyelerdir)
Yukarıdaki kurallara uymayıp üye olanlar ve kotaya dahil olamayanlar için sorumluluk kabul etmiyorum. Sorumluluk sadece size aittir.
Alımlar sırayla yapılacak ve kota dolumunda durdurulacaktır.
Whatsapptan yazanlar once teyit amaçlı pm atsın.
Kayıt olup kyc yaptıktan sonra hızlı onay için canlı desteğe yazın size bi mail yollarlar o maili cevaplayarak pdf formatında ikametgah yollayın.
Bu şartları kabul eden kişi dolandırılmayı hak etmiştir. En az 60 kişinin onaylı kripto borsa hesabı adamın elinde şu an. Artık bet sitelerine mi satar bilinmez. Dolandırılan kişiler ilgili borsaya mail atıp hesaplarının kapatılmasını istemeli.