Farklı birine yanlışlıkla geçtiyseniz isimler farklıysa banka iade yapacaktır.
Hesap kapalıysa 24 saat içinde iade olur size
Bankanızın müşteri hizmetleri ile görüşmeniz/ şubeye gitmenizi tavsiye ederim, bana zor olsa da geri alabilirsiniz gibi geliyor
Müşteri Hizmetlerini hemen arayın yanlış kişiye yatırdım diye söyleyin yardımcı olacaklardır
Nezaman yaptınız ödemeyi tam olarak
gönderdiğiniz hesabın kime ait olduğunu biliyorsunuz yani?
hesap size aitse alamazsınız blokelenir,
hesap yada borç size ait değilse banka iptal edebilir, bankanızla görüşün.
Hocam bildiğim kadarıyla öncelikle bankanıza bildirmeniz gerekiyor.Sonraki süreçte banka karşı tarafa paranın iadesi için talepte bulunuyor bu noktadan sonra şahsın iade etme süresi biraz sancılı geçebilir.Ancak her türlü paranızı geri alırsınız haksız zenginleşme kanunu adı altında bir kanun var.
Çok geçmiş olsun hocam ya az bi miktar da değil umarım çözüm yolu vardır
Hatalı gönderim ise bankaya gidip durumu bildirin. Karşı tarafa "sebepsiz zenginleşme" adı altında ihtarname bildirisi yapılacak ve ücret iadesi başlatılacak. Ancak vergi borcundan kapandığı için mahkemeye taşınabilir durum.
10.000TL fast ile geçmez. Bankalar ayrı ise EFT olur ve bankanızı arayarak EFT talimatınızı iptal edebilirsiniz.
17:30 dan önce eft yaptıysanız karşı hesaba geçmemiştir. İnternet bankacılığından iptal edebilirsiniz. eğer 17:30 dan önce ise bankayı arayıp gerekli işlemleri başlatıp iade alabilirsiniz.
2 defa fast geçtim hocam 5k olarak
Kapalı hesaba para zaten teslim edilemez size iade olur
Hesap daha önceden kapatıldıysa zaten geri dönmesi gerekir paranın ama kapatılmadı ve gelene el koyuyorsa alamazsınız diye düşünüyorum.
Ben 1 ₺ yollarken bile 10 kere kontrol ediyorum hocam, geçmiş olsun.
ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM, PARA HESABIMA GERİ GELDİ SİZİ DE RAHATSIZ ETTİM HAKKINIZI HELAL EDİN.