İyi etiket kullan sen, etkileşimin önemli olduğu platformlarda etiketin kullanılabilir olduğundan bahsetmiştim zaten. ben burada detaylıca anlatmışım, neyi test ediyorsun sen. Daha geçen gün 30dan avax almışsın millete de önermişsin. Sonra da gelerek %99 başarı elde ettim diye kendi hayal dünyanda yaşıyorsun. İzmirdeysen eski psikiyatristimin numarasını vereyim, senin gibiler için özel ilaç yazıyor, şaka yapmıyorum.
Avax'ı 30 aldığımı yazdım ve şuan fiyatı yaklaşık 27$ ve teknik analize göre 1 hafta - 10 günlük bir süre sonucunda daha net sonuçlar alınır. Takip etmeye devam edin lütfen.
Dünyamın hayal ya da gerçek olduğunu bu kadar çok merak ediyorsanız buyrun gelin, tanışıp tatlı tatlı hoşbeş edelim; böylelikle önyargılarımızdan kurtulmuş oluruz.
Yoğun iş hayatım gereği daha tatminkar başarılar için sürekli psikolog desteği alıyorum, herkese almasını öneririm. Psikoloğa gitmek için delirmek gerekmez, aslında hepimiz hayatımızın bir çok alanında onlara ihtiyaç duyuyoruz. Şayet psikiyatr desteği almam gerekseydi psikoloğum bugüne kadar yönlendirebilirdi.
Etiket konusunda da; test edip başarıya ulaştığım yöntemi paylaştım ama siz noindex işaretlendiği durumda faydalı olabileceğini belirtmeden tamamen zararlı olacağını yazmışsınız.