Forumda özellikle genç arkadaşlar sürekli yeni kazanç kapıları arayışında oluyor. Geçenlerde bahsettiğim durumu iyi giden bir uygulamamı napsam diye fikir almak için konu açmıştım. Şimdilik bir kaç ay daha devam ettireceğim gibi gözüküyor.
Hazır elimde alt yapısı varken bende bir kaç uygulama daha yayınlayayım gidişatı sizlerle paylaşayım dedim. En azından fikriniz olur.
Bu konu başlığında bu gün 2 saatimi harcayarak yaptığım uygulama ilerleyen zamanlarda ne duruma gelecek, kazanç durumları ne olacak hepsinden bahsedeceğim.
30 Mayıs 2022- Hali hazırda elimde bir instagram alt yapısı vardı, bunu kullanarak ücretsiz kanlı canlı instagram takipçisi alınabilecek bir uygulama yapmaya karar verdim.
- Hiç kasmadım 3 adet sayfa oluşturdum, elimde ki backend sunucusuna bir iki endpoint yazıp tüm uygulama sürecini tamamlamış oldum.
- Para kazanma yöntemi olarak sadece reklam kullanacağım. Reklam firması propellerads olacak. (Diğer uygulama TR de ortalama 1 - 2.5 CPM alıyor bence çok iyi)
- Herhangi bir kredi sistemi, üyelik gibi şeyler kesinlikle eklemedim. Sadece bir adet kullanıcı adını girdiğimiz bir input ve buton var. Basit ve çatır çatır kullanılabilir olmasını amaçlıyorum.
- Kullanıcıların sürekli olarak sistemde kalmalarını sağlamak için Takipçileri 1 günlük gönderiyorum ertesi gün butona basmazlarsa takipten çıkıyorlar. Bu şekilde gelen kullanıcıyı sürekli sistemde tutmayı amaçlıyorum.
- Uygulama google play incelemesine gönderildi.
1 Haziran 2022- PlayStore üzerinde uygulama yayınlandı
- Mağaza görselleri düzenlendi
9 Haziran 2022
düzenli gelir elde etmeye başladık