Daha önce denedim uzun yıllar uğraşım da var, hiç dediğiniz gibi olmuyor hocam

Özellikle pazaryeri entegrasyonu 2 k demişsiniz, örneğin ideasoft gibi kiralık yazılımlardaki tarzda sıkıntısız çalışma ihtimali yok gibi bir şey. Öyle kafamdan sallayan bir tip değilim, ön yargılı olan bir adam da değilim, pazaryeri yazılımı sıfırdan da yaptırdım bundan 3 yıl önce 3500 tl ödedim, hiç stabil çalışmadı yapan yazılım firması sürekli yardımcı olmaya çalıştı ama bir türlü olmadı, her gün bir hatası çıkıyor. Sonrasında hazır pazaryeri modülü satan bir yerden Opencart için satın aldım. Sadece Hepsiburada'ya 750 tl verdim. Yine stabil çalışmadı. SMS Entegrasyonu tek düzgün çalışan şeydi, NETGSM entegrasyonu aldım. Stabil çalıştı, haricindeki her şeyde illa bir sorun çıkıyordu. Ki en zoruna giden de, o kadar para harcamışsın ve açık kaynak olduğu için maalesef ve doğal olarak destek alabileceğin bir yer yok. Bir hata veriyor, forumlarda ara ki çözüm bulasın. En önemlisi de türkiye taraflı olmaması. Yerli Girişim falan değil demek istediğim, yani bizim ülkemizde e-ticaret altyapılarında olması gereken ekstra bir çok özellik vardır. Misal Opencart'ta X özelliği var yurtdışında kullanılıyor ama Y özelliği yok, çünkü o özellik sadece türk kullanıcılara özgü.
Demem o ki, şu dönemde yazılım kiralamak her zaman daha mantıklı.
NOT: Hiçbir e-ticaret altyapı satışım vb. yok, tamamen şahsi yorumumu yazdım.
Haklısınız stabil olmayabilir. PHP sürümleri ayrı güncelleniyor, eklentiler ayrı güncelleniyor birbiriyle uyumsuz olabilir çok değişken var. Kontrol etmesi güç, Türkiye'de de malum yazılım işi tam oturmadı. Bilmiyorum ben kendi adıma yine de seçimim wordpress olurdu sanırım.