Atomwp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 bin liralık bütçem olsa zaten sıfırdan tasatlattırım ve sıfırdan yazdırırım hazıra ne gerek olur
max bütçem 6k , eticaret paketlerinede yıllık ücret bayılmak istemediğim için PHP tabanlı panelli yazılım arıyorum
forumda birkaç tane gözüme çarpan var işimi görücek bakalım gelecek olan tavsiyelere göre şekillendireceğim
50.000 TL ye özel yazılım yaptırırsınız, Sonrasında tekrar 50.000 TL ye paket alırsınız. Birçok sebebi var ama bu güne kadar kendi bünyesinde yazılım ekibi kurmayan firmalar genelde Özel yazılımda çok sıkıntı yaşadılar.

Yıllık paket almayacaksanız önerim SHOPPHP yazılımı olacaktır. Tek seferde alım yapar sonrasında da kendi sunucunuzda barındırırsınız. Geliştirme yapılan ve sorunlarda da destek olan bir ekip var. Ama tabi ki destek anında olmaz. Hafta İçi 1-2 Gün bazlı düşünebilirsiniz.

Forumda satılan Script mantıklı e-Ticaret yazılımları beni pek sarmıyor. Destek ne kadar devam edecek, yazılım desteği vs sunulacak mı, entegrasyonlar olacak mı vs. Bunlar bana göre büyük soru işaretleri.,