rowCount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Torpil devresi uzun sürüyor hocam genellikle kimin torpili daha ağır basacak onun hesaplaması vakit alıyor.

Açık ve net şekilde tarafsız olarak belirtiyorum torpil olmadan bir kurumda işe girebilmenin imkanı yok bunu herkes biliyor.
Evet torpil olmadan çok zor ama bir ihtimal hocam
TheStranger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mülatın amacı, formasyon yerine gelsin; Asıl olay, mülakattan sonra başlıyor. Onun da rica, minnet, hatır, amca, dayı, sayın vs. işleri uzun sürüyor. Herkes de torpil yapmaya çalıştığı için, torpil scoreboard'ında en üst sıraya çıkacak şanslı kişi için bekliyorlar.
Olabilir
Magnitude adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvenlik soruşturması falan oluyor hocam, onun dışında evraklar Ankaraya gidiyor alımların yoğun olduğu dönem olduğu için Ankarada işlemler uzun sürüyor.
Hocam güvenlik soruşturması sanırım alımdan sonra oluyormuş.
KhanJitsu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi kurumum içerisindeki mülakatlar sınav puanının aynısı olarak veriliyor yani sınavdan 90 aldıysan mülakat da 90 oluyor onu bile açıklamaları 1 ay sürüyor senin iş bi 3 ay geçsin anca açıklanır Zaten takvim vardır ne zaman açıklanacağı ve itiraz süreleri hakkında alım yapan belediyenin sitesini kontrol edin.
Takvim yok hocam açıklanması için bir tarihte belirtilmemiş 3 ay sürmesin ya
chechen46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o mülakatı yapanların yerinde olmayı hiç istemezdim zor iş hangi baş büyükse onun torpillisini almak birisini almasa diğeri zıt gidecek işte o ayarlamalar falan uzun sürüyordur o yüzden

Bu kadar uzun sürmez herhalde hocam ya topu topu 150 kişiden 30 kişi alacaklar
obisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dayin yoksa bosa para verme derim
Sınava kendimi denemek için girdim zaten hocam. Sınavdan sonra herhangi bir para vermiyoruz. Puanıma görede mülakata çağırdılar. Spordan diğerlerine göre bayağı yüksek aldımda bakalım daha sözlü sınavın açıklanması ve torpil olayları var.
paskevich adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecen sene girdiģim katiplik mülakatı 3 ay sonra falan açıklanmıştı. Umutlarla geçen 3 ay ve sonuç olumsuz..
Adınıza üzüldüm hocam belki daha hayırlısı olur. Üzmeyin kendinizi daha iyi şeyler umarım sizi bekliyordur. Bizim işte 3 ay sürmesin ya bende o kadar heyecanla bekliyorum.
hakanacari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
55 gündür polislik mulakat sonucunu bekleyenler ne yapsın peki 🥲
O daha kötüymüş hocam alım sayısı kaçtı
hicyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katiplik klavye sınavında 80 kişi içinde ezici farkla birinci oldum, mayıs ayında mülakata girdim iyi geçti. Geçen sene, eylülde açıklandı sonuç tabii ki olumsuz
Bende sporda bayağı kişiye göre yüksek aldım hocam 150 kişiden 30-40 kişi benim gibi almıştır ama bu işin bide sözlü ve torpil kısmı var. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.