Bende Mersinden Ankaraya geçtim üniversite için ama Mersin üni ortamı & Ankara üni ortamı diyince bana göre Mersin her türlü maddi ve manevi ağır basıyor hocam.
Mersin bir başkadır dostum 14 yılım orda geçti denizini Suriyeliler bozdu ama 6 7 yıl önce desen bana mersini halen tercih ederdim görüstugum arkadaşlarım var arada marinaya gelirim en güzel yatırım oydu tarihi açıdan mükemmel şehir köydeki insanları çok cana yakındır ac git gerekirse karnın dolu çıkarsın o derece cana yakindir eskiden şehirde de bir selamlaşma ve cana yakınlık vardı fakat işte mülteciler geldi geleli biraz soğukluk oluştu Mersin'de de maddi manevi tabii şu açıdan önemlidir ben muğdat caminin orda oturuyordum mesela Aydınlıkevlere tulum peynir almaya giderdim bakkal abimiz vardı hala gorusuruz Karaduvar desen balığı vs ayrı güzeldi çarşı vs küçüktü ama her istenilen bulunurdu bir de yiyecek içecek bakımından 2 2.5 TL'ye döner yerdik çarşıda o dönerin ayrı zevki vardı biz 2.5 cu derdik güzel günlerdi aile orda olunca manevi ondan ağır basar maddi da yiyecek içecek ucuz yani ev varsa gerisinde sıkıntı yok