CanDostu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Transfer tamamlanmadığı sürece iptal etme hakkınız bulunuyor. Zaten şuanki firma tarafından bununla ilgili bilgilendirme maili göndermiş olmaları lazım. Çoğu firma öyle yapar. Google tarafından geri ödemeyi ise geri ödeme politikasına bakmanız lazım. Bununla ilgili bilgi yoksa menüden yardım dedikten sonra ilgili adımları uygulayarak bize ulaşın tıklayarak sorunuzu iletin. Sanırım henüz Türkçe destekleri mevcut değil. O yüzden ingilizce yazmanız daha hızlı sonuç almanızı sağlayacaktır.
Geçenlerde Google'da benden 2 domain ücreti kesti Geri ödenecek dediler ama bakalım ne zaman ödenir.
Domain guzel nette idi .Kendileriyle görüştüm transfer kilidini yeniden açtım.İşlemi iptal edecekler ancak google domaine ödenen ücret için bilgileri yok.Google domaine ise durumu geri bildirim yaparak ilettim .Geriye sadece ödemeyi iade edecekler mi etmeyecekler mi o kısım kaldı .Artık o da şansa bakalım beklemedeyim. Google domainden son derece memnunum aslında çogu yerden uygun fiyatları bütün domainleri oraya taşıyorum .Sadece bu belittigimin daha süresi varmış ondan aceleyle erken davrandım transfer için .Ondan iptal etmek istiyorum şimdilik kısacası olursa tabi olmazsa yapacak bir şey yok .