Seedbox kurmak istiyorum . Hazır script olarak swizzin kullanarak yapmak istiyorum. Bazı ek kolaylıkların dan dolayı. Script ile gerekli kurulumu yapa biliyorum o aşama da sorunum yok asıl sorunum şöyle.

azure de öncelikle diski aşağıdaki link deki gibi monte ediyorum 1 işletim sisteminin kurulu olduğu disk oluyor 30 gb bir de eklediğim ek disk.
https://www.tutlinks.com/how-to-moun...b-on-azure-vm/

Gerekli monte işlemin den sonra da monte ettiğim diske 777 izni veriyorum sonra ftp ile bağlanıp " .rtorrent.rc " dosyasın da indirme yolunu değiştiriyorum. rutorrent web panele girip disk yolunu oradan da değiştiriyorum buraya kadar her şey tamam. Ama sisteme kullanıcı eklediğim de diyelim ki X kullanıcısı bunu değiştire bileceğim bir " .rtorrent.rc " dosyası olmuyor rutorrent web panele girdiğim de download yolunu değiştiremiyorum ve oto tanımlı olarak 30 gb lık diske kullanıcı oluşturuyor ve o oluşturduğu kullanıcı yolu tanımlı oluyor.

Benim yapmaya çalıştığım swizzin kurduktan sonra rutorrent dan inecek dosyaların monte ettiğim diske inmesi. Misal 10 kullanıcı oluşturdum monte ettiğim disk xyz adın da xyz/kullanıcı1/indirilen - xyz/kullanıcı2/indirilen vs şeklin de oraya çeke bilmek.

Bu konuda fikir verip yardımcı ola bilecek birisi var mı ?