Merhabalar domainime ait mail adresimi daha kullanışlı bulduğumdan dolayı uzun yıllar önce yandex'e bağlamıştım. fakat yandex'in servisi bir kaç zamandır hata verip duruyor. geçen ay hata vardı yaklaşık 1 hafta mail alamadım. bugünde aynı olay başıma gelince artık yandex defterini kapatmanın zamanı geldi diye düşünmeye başladım. bunu ücretsiz ve kullanışlı olacak şekilde başka nereden sağlayabilirim. bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap yazabilir mi? Google'nin bu konu hakkındaki servis sağlayıcısı ücretli sanırım.
Hocam bende diyorum tek bende mi sorun var ya bezdirdi artık bir mail atıyoruz bir atamıyoruz acaba eski mailleri kurtarma şansımız var mı
bir müddet sonra açılır diye düşünüyorum. o sırada maillerimi kurtaracağım. Ama ben karar verdim artık affı yok; kesinlikle başka bir servis sağlayıcısına geçeceğim
Merhabalar,
Yandex malum savaştan dolayı zarar eden firmalardan biri oldu ancak son zamanlarda tümüyle ücretli abonelik sistemine dahil oldu.
Yandex'ten hariç kullanabileceğiniz ücretsiz bir sistem var ancak oda Rusya kaynaklı.
Tavsiyem kesinlikle Google Workspace kullanmanız olacaktır. Fiyat/Performans sebebiyle.
Aylık 30 TL gibi kullanıcı başına ödemesi olan bir yapıya sahip.
Gayet sorunsuz ve problemsizdir.
-Ücretli destek ve hizmet almak isterseniz, Google Gmail Kurumsal Kurulum, Yandex'ten Gmail'e taşıma vs. destek sağlıyorum.