Merhabalar, e-ticaret sitem için ne yapabilirim? Şöyle ki niş bir sektörde 1 adet aynı ürünleri satan rakibim mevcut diğer rakiplerim bir milyoncu gibi ne ararsan var gibi düşünebiliriz. Güzel bir kapı yakaladım ve cirom, kargom katlanarak gidiyor.

Satış kanallarım web sitesi, dolap, trendyol. Trendyola yeni ürün yükledim 4-5 günde yaklaşık 700₺ ciro yaptım yavaş yavaş artıyor. Şahıs işletmem var muhasebecim var avukatım dahi var lakin pek fazla param yok 20-30Klık bir harcama sonucu bu durumdayım.

İlk ay cirom (Mart 15 gün içinde): 733₺
İkinci ay cirom: 1495
Üçüncü ay (Mayıs) cirom: 3560₺

Açılış olduğu için bana kalan çok fazla bir şey yok ama komple ileriye dönük bir harcamamdır.

Web sitesinden kapıda ödeme, paytr ile ödeme alıyorum. Her kullanıcım organik. 1k instagram takipçim var organik şekilde. Web sitesini vs tüm her şeyini kendim yaptım seo çalışmaları yapıldı etkisini görüyorum şuanda. Google ads ve facebook reklamları için bütçeme acımıyorum çünkü ilerleyen zamanlarda kesinlikle dönüş olacaktır.

Pek fazla ürünüm yok 100 kalem var yok lakin bunu arttırdığımda cironun çok daha fazla artacağına eminim. Ürün araştırmamı ve toptancı araştırmam sağlam piyasada bulamayacağım ürün yok. Ürün fiyatları makul şekilde.

Buraya kadar tamamsak ben şimdi ne yapmalıyım yoluma nasıl devam etmeliyim sizce? Aklıma gelen melek yatırımcı ve ortak bulmak. Güzel bir sektör olduğu için ve ilk deneyimim olduğu için fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim herkese.

Edit: 1-2 kişi komple sistemi direkt almak istedi. Şuan 10-15k ürünüm mevcut.