chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Köpeğe vereceğiniz eğitim ile bunu sağlayabilirsiniz. Köpek ırkları hakkında geçmiş zamanlarda makaleler yazan birisi olarak, köpeğinize iyi davranır ve hangi uyarılarda harekete geçmesini istiyorsanız buna uygun profesyonel eğitim aldırmanız gerek.

Benim kayinco bir köpek besliyor kangal kırması, köpeği sahiplendiği zaman kemikleri sayiliyordu. Şimdilerde ise tam bir facia oldu. Dukkan önüne tanımadık bir insan yanaşmıyor, direkt saldırıyor.

Ben eğitimden yana olduğuna inanıyorum. Köpek eğitmenlerinden tam bilgi alabilirsiniz
anladım teşekkür ederim haziran sonuna doğru artık evden çalışmaya başlayacağım için bir köpek sahiplenmek istiyorum, apartmanda yaşıyoruz gerçi apartman dediğim üst kat var alt katta market onun altında düğün salonu var, bazı köpekler çok sık havladığı için şikayetler olabilir, sakin karakterli köpek cinsi bulup onu eğitimle daha güzel hale getirebilinir diye düşünüyorum bakalım yukarıda önerilen cinsleri araştıracağım artık. Dediğiniz gibi de eğitimi hakkında da belirttiğiniz konuda araştırma yapacağım