Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle @AnaBayin; "Bilmeden Konuştuğunuz" demişsin bilmeden konuştuğum nedir? Yapamazsınız demişsin? Sadece kendinin yapabildiğini mi sanıyorsun? İşin taktiklerini, püf noktalarını bilen insan 6 günde 2K hesapta kasar bu problem değil.

Kendimden bahsedecek olursak; sosyal medya uzmanıyım. Tabii ki benden iyileri vardır. Yıllarca en iyi bildiğim facebook kategorisinde hizmet vermiş birisiyim. Şan aktif olarak hiç bir ticaret konum bulunmamakta. Forumda makara, goy goy halinde takılan birisiyim

Sizin konunuza gelecek olursak;

Yeni instagram hesapları ortalama 100 ila 200 GT isteğinde kısıtlama yer. Aynı şey unfollow olayında geçerlidir geçerlidir. Sadece mail ile açılmışsa, yüksek ihtimal telefon doğrulamasınada düşer. Tabii ki bununda püf noktaları vardır. Eski instagram hesaplarının limitleri daha fazladır. GT ve Unfollow işlemi için saatlik ve spam yapmamanın püf noktasını bilen kişiler bu sınıra takılmaz.

+ Olarak GT'yi geçtim. Ben 1K takipçiyi GT olmadan sadece beğeni ve etiketler üzerinden hayli hayli zaten kasarım Tabii ki bunlarında limitleri vardır

İşin özeti kralda sensin, paşada sensin. Hesaplarını kasmaya devam et Yorumumdan yola çıkarak "Saldırıcı bir üslup ile karşılık vermen" Etik değil. Bol kazançlar.
2022 instagramini bilmiyorsunuz hani bilseniz bu denli konuşmak ne kadar sakıncalı anlardiniz çoğu ünlü sayfa ve çoğu fake hesap nerdeyse kapatıldı ya yaş dogrulamasi ya taklid ya farklı sebepler günden güne politika vs değişiyor bu kadar rahat konuşmanız tavır takinmaniz pek doğru olmadığı için sert yanıt verdim ki yapın bende bu yaptı dediklerime pişman oldum diyeyim eskisi gibi etiketle keşfet ac devri yok şimdi 1 2 günde de keşfet açılacak türden değil eskiden öyleydi ama şimdi bu tarz şeyler yok ki kesfeti açık çoğu sayfanın dahi reels atsalar bile kesfeti kapatildi bu politika yalnız tr de mi genel global mi herhangi bir şekilde bilgim yok tabii Instagram'da benden bilgili insanlar vardır ben buna bişey demiyorum 6 yılımı verdim Facebookta belki o kadar bilgim yoktur ne derseniz saygı duyabilirim ama dediğim gibi güncel olarak Instagram ve Facebook tarzı çoğu sosyal medyaya hakimim fakat Instagram bir basladir ilk sayfam 2014 yılında bir Atatürk sayfasiydi sayfadan ben buralara geldim ki hani geçmişten günümüze geldigim için de çoğu konuda bilgim var 1 ayda 50 k da hesap kastım 5 k da mesele bunlar değil aslında mesele manuel yoldan bir program olmadan veya engellere takılmadan hızlı şekilde nasıl ilerlenir İnstagramdan nasıl gelir elde edilebilir ben daha çok e bookta da bunları ele aldım zaten dediğim gibi benden daha bilgili insanlar illaki vardir rahat takilmaniz istatislik normal demeniz biraz şey oldu 2020 yılında olsak veya 2021 ortalarına kadar dediklerinizde hakliydiniz şimdi bir hesap eski tarihli olsa dahi her gün nerdeyse numara doğrulamasına düşüyor